Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση με τριάρα ο Ιάσονας

Νίκησε 3-0 το Περιστέρι

Published

on

Σαν… σίφουνας πέρασε ο Ιάσονας από από την έδρα του Περιστερίου, καθώς επικράτησε του τοπικού Ομίλου, για την γ’ φάση του Κυπέλλου Αθηνών με 3-0, δείχνοντας ότι τη νέα σεζόν μόνο ρόλου κομπάρσου δεν θα έχει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Σάκη Σασσαλου έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση. Στο 45′ ο Μαυρομάτης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο β’ μέρος τα πρώτα 20′ άνηκαν ολοκληρωτικά στους περσινούς πρωταθλητές ΕΠΣΑ, καθώς στο συγκεκριμένο διάστημα η ομάδα από τον Άγιο Φανούριο “κλείδωσε” τη νικη. Στο 50′ ο Θανόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Ιάσονα ενώ στο 55′ ο Πεχλιβανίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος με βοηθούς του Κουντουρέλλη και Γιαννουγλίδη.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Χατζάκης, Μπόσιος, Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλιος, Ασημακόπουλος (65′ Πλέστης Χ.), Κουτσούκης (65′ Ηλιάδης), Γόρδιος, Βασιλειάδης (46′ λ. τρ. Παπαναστασίου), Μπέλης, Συρράκος

ΙΑΣΩΝ (Σάκης Σάσσαλος): Μπουλούμπασης, Μάνθος (75′ Ζούλης), Αγγελόπουλος (46′ Τσάτσα), Τσούτσουρας, Κούρος, Μανωλιάδης, Πεχλιβανίδης (58′ Πατσιαβούρας), Μαυρομάτης, Φιλόπουλος, Θανόπουλος, Φλέγκας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply