Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση (ξανά) στα πέναλτι για τον Άρη Πετρούπολης

Published

on

Εντυπωσιακό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Χρυσούπολης ανάμεσα σε Άμιλλα Περιστερίου και Άρη Πετρούπολης με φόντο το εισιτήριο για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Αθηνών. Οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν ξανά τις φήμες περί πρωταθλητισμού στην Β’ ΕΠΣΑ, έβγαλαν πάθος, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και κατέληξαν να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας.

Οι γηπεδούχοι που είχαν πολλές απουσίες άνοιξαν το σκορ στο 25′ έπειτα από ωραίο συνδυασμό και εκτελεστή τον Μέμη. Περίπου δέκα λεπτά μετά το 1-0, ο Ψήλος είχε δοκάρι από κοντινή απόσταση και μεγάλη ευκαιρία για σκορ ασφαλείας. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πατούσε καλύτερα και ισοφάρισε χάρις την κεφαλιά του Σκούφη στο 52′ ενώ πέντε λεπτά αργότερα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Γιώργος Ζούκας, σφράγισε την ολική ανατροπή, επίσης, με κεφαλιά. Παρόλα αυτά, οι ‘κυανέρυθροι’ πίεσαν για το 2-2 και το πέτυχαν πάρα το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν από το 73′ λόγω της απευθείας κόκκινης του Παπαδόπουλου για αντικανονικό μαρκάρισμα. Αρχικά, ο Μέμη προειδοποίησε με σουτ στο δοκάρι στο 77′ και στο 83′ ο Τσάτσα με ωραίο γυριστό ισοφάρισε σε 2-2. Ο νεαρός επιθετικός δείχνει ζεστός στην αρχή της σεζόν φορώντας νέα φανέλα και…’ζημιάρης’ άσχετα αν απουσιάζουν οι Θανασάι και Κακαράκης.

Στην παράταση, δεν σημειώθηκε κάτι αξιοσημείωτο πέρα από τον τραυματισμό του Ψήλου στο 107′ λόγω κούρασης. Οι δύο τεχνικοί ήθελαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, καθώς το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα και υπάρχουν δύο δύσκολες αναμετρήσεις εκτός έδρας με Αρμενική και Μελίσσια αντίστοιχα. Έτσι, πήγαμε στα πέναλτι και οι ‘ερυθροκίτρινοι’ δίχως να αστοχήσουν ξανά, πήραν δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση (5-3) στην ρώσικη ρουλέτα σαν τον αγώνα με τα Μελίσσια.

Αναλυτικά η διαδικασία: Παούρης (0-1), Τσάτσα (1-1), Στρατής (1-2), Αλειφτήρας (2-2), Ρεζτσόβ (2-3), Μέμη (άουτ), Νίκολι (2-4), Κότσαλος (3-4), Ζούκας (3-5).

Διαιτητές: Γεωργής, Καραγεώργος, Ματσούκας.

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Χριστόπουλος (60′ Παπαδοκλής), Καλίκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Δούμας (70′ Παπαδόπουλος), Ψήλος, Λαμπράκος (65′ Αλειφτήρας), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Μέμη, Δέγκλερης.

Άρης (Αλέξης Γκλεγκλές): Κούλης, Μίχος (95′ Σταύρου), Παπαχριστόπουλος, Στρατής, Λουκάκης, Αθανασόπουλος (87′ Κρομμύδας), Ρεζτσόβ, Παούρης, Ζούκας, Σκουφής (105′ Ντούλας), Νίκολι.