Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση στα πέναλτι για Ηράκλειο

Published

on

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε το Ηράκλειο που επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι με 3-0 της Κηφισιάς (1-1 καν. Διαρκεία). Το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο και αφού στάθηκε πιο τυχερό από τα έντεκα βήματα πήρε την πρόκριση. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους δεν κατάφερε να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν ενώ φωνάζουν για δυο περιπτώσεις πέναλτι στο α’ μέρος σε χέρι αντίπαλου παίκτη μετά από σουτ του Τεγούση αλλά και σε μαρκάρισμα πάνω στο Γεωργιάδη. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα στείρο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο α’ μέρος και στο 65′ είχαν δοκάρι με τον Σιμιτσή. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκίκας που είχε περάσει νωρίτερα στο γήπεδο έγραψε το 1-0 για την Κηφισιά, με την απάντηση των γηπεδούχων να είναι άμεση αφού στο 76′ ο Ευθυμιάδης ισοφάρισε σε 1-1. Στην διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν οι Χαλούλος, Δράμπαλης και Καλιαμπάκας ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν τελείως άστοιχη αφού δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα με τους Γεωργιάδη, Παναγιωτόπουλο και Έσλερ’.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δράμπαλης, Ρεντζής, Χαλούλος, Σιμιτσής, Σπανός, Ντούνης, Μπαλατσούρας (70′ Αλεξίου), Ευθυμιάδης, Καλιαμπάκας, Τζανέτος (57′ Μιχελής), Σπυριδάκης (61′ Λύκος)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου) Καλδέλης, Αλεξανδρόπουλος, Ρόππας, Τεγούσης, Έσλερ, Μουσταφίδης (70′ Καρακώστας), Παληαρούτας, Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης, Γκέζος (55′ Γκίκας), Οσμανάι (60′ Χαϊκάλης).