Connect with us

3ος Όμιλος

Πρόκριση στο “ρελαντί” ο Παναρκαδικός

Published

on

Ο Παναρκαδικός πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας, το χρυσό γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Χατζόπουλος στο 24’. Η ΑΕΚ Τρίπολης μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά ο Παναρκαδικός είχε το γκολ. Συγκεκριμένα στο 24’ μετά από κόρνερ του Μέλλου ο Χατζόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Καμβύση. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη τα γκολ ποστ του Παναρκαδικού. Στο 47’ η άμυνα του Παναρκαδικού πιάστηκε στον ύπνο, με τον Λαγό ανενόχλητο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε απευθείας άουτ. Στην συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αυτό το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Με τον Παναρκαδικό να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας. Συνθέσεις:

Σύνθεση ΑΕΚ Τρίπολης: Καμβύσης, Γιαννούλης, Ζαχαρόπουλος, Καπόγιαννης, Λαγός, Πάκος, Παρασκευόπουλος, Μπαλάσης, Ζιούλης, Φατούρος, Μπέλτσος. Στον Πάγκο: Μυλωνάς, Κλαπής, Ζόγκολη, Λαγός, Δερμιτζόπουλος, Κοκκινάκος, Τζαβάρας.

Σύνθεση Παναρκαδικού: Μανέλης, Πετρόπουλος, Τσιακόπουλος, Μπεντεβής, Χατζόπουλος, Μπίσσιας, Μέλλος, Αρδάμης, Τσόφλιος, Σταθόπουλος, Σίδερης. Στον Πάγκο: Αρώνης, Κώτσιρας, Γογωνάς, Ψυχογιός, Γαρυφαλλόπουλος, Σαλαπάτας, Καραπάνος.