Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πρόκριση στο φινάλε για τον Ηλυσιακό, 2-0 εκτός τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη

Published

on

Αν και ανώτερος σε όλο το ματς και ειδικότερα στο 2ο μέρος, ο Ηλυσιακός χρειάστηκε να φτάσει στο τελευταίο 10λεπτο για να σκοράρει και να επικρατήσει με 2-0 εκτός έδρας επί του Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη και να πάρει την πρόκριση για τους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι δύο προπονητές Μάρκος Μαυρομμάτης και Ανδρέας Μαντζούνης χρησιμοποίησαν πολλούς παίχτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν τί μπορούν να κάνουν.

Στο 35′ ο Καλός είχε δοκάρι για τον Ηλυσιακό, για να φτάσουμε στο 83′ όταν ο Λέκκας έκανε το 0-1. Στο 90′ οι φιλοξενούμενποι είχαν και 2ο δοκάρι με τον Σαρρηασλάνογλου, εώ στο 90+3′ ο Λέκκας και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης):  Χαμηλός, Στάφα, Τσαλέρας, Δούρος, Ριζβάνι (64′ Μιχαλόπουλος), Μάλκο (90+3′ Καρδάσης), Χαραλάμπους, Χάσκα (93′ Πατσούρης), Νίκας, Νόκα (87′ Παπαποστόλου), Μπουραζάνης (46′ Δημητρόπουλος)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Τόλα, Καψάλης, Νικολόπουλος (46′ Τσέργας), Βρυώνης, Σεμερτζάκης, Γιαννόπουλος, Καλός (84′ Κράσι), Μαθιουδάκης, Ντούλος (53′ Λέκκας), Σαρρηασλάνογλου, Μακρίδης.