Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πρόκριση στο…120′ για τον ψυχωμένο ΑΣ Δραπετσώνας- 1-0 τη Δόξα Πειραιά

Published

on

Μια κομβική πρόκριση για τον ΑΣ Δραπετσώνας στο Κύπελλο Πειραιά, η οποία θα αναπτερώσει και το ηθικό του, καθώς κατάφερε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης(120′) να αποκλείσει με 1-0 την απαρηγόρητη Δόξα Πειραιά, που στο 102′ έχασε πέναλτι.

Μετά από ένα “στείρο” 90λεπτο, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί “μίλησε” ο ηρωικός γκολκίπερ των γηπεδούχων ο μόλις 16χρονος Μπαλάσκας, ο οποίος στο 102′ κράτησε “ζωντανή” την ομάδα του, αποκρούοντας πέναλτι σε εκτέλεση του Νταβέλη.

Και ενώ διαφαινόταν ότι οι ομάδες θα έλυναν την υπόθεση πρόκριση στα πέναλτι, στο 120′ ο Λιόκαστος σκόραρε χαρίζοντας μεγάλη χαρά στους συμπαίκτες του.

Καλός ο διαιτητής Λαθύρης.

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Μπαλάσκας, Κούνιαρης(65′ Αϊβαλιώτης), Καραφυλάκης(60′ Δοξακόπουλος), Νικολογιάννης, Χαλικιάς Π., Νεοφώτιστος, Σέρι, Λιόκαστος, Νίκας(93′ Μακρής), Χαλικιάς Ε.(90′ Ροδάκης), Μάχας.

ΔΟΞΑ: Καραθανάσης, Κουλύζος Φ.(76′ Προβατάς), Αλευρής, Ορφανίδης, Μπιάνκι(102′ Παπαδόπουλος, 115′ Ανδρακάκης), Κουλύζος Π., Μισκεδάκης(46′ Καλαμάκης), Τερβόλι, Νταβέλης, Χρονόπουλος(62′ Αγγελακόπουλος), Κολοβάδης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ