Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πρόσκληση σε Γ.Σ από τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά

Published

on

Της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

και Αρχαιρεσιών
των Μελών του 
Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά

 

Η  Διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, σύμφωνα με το καταστατικό και μετά την ΑΝΑΒΟΛΗ της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί την 15η Μαρτίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00μμ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού, επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 240 στον Κορυδαλλό, καθώς ήταν υποχρεωμένη να συμμορφωθεί στις αποφάσεις που ελήφθησαν από το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση, προκειμένου να εμποδιστεί η περαιτέρω εξάπλωση του “Κορονοϊού”, καθώς και την ΑΝΑΒΟΛΗ των αρχαιρεσιών (εκλογών) για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για τον ίδιο λόγο, οι οποίες ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού, επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 240 στον Κορυδαλλό

Ανακοινώνει-Ενημερώνει

                Καλεί στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί την 15η Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00μμ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού, επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 240 στον Κορυδαλλό, προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1.       Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. (Πρόεδρος και Γραμματέας)

2.       Απολογισμός των πεπραγμένων του Δ.Σ. για τη λήξασα χρήση και απόφαση περί της εγκρίσεώς του ή όχι.

3.       Ανάγνωση οικονομικού απολογισμού και έκθεση περί της οικονομικής κατάστασης, απόφαση περί της εγκρίσεώς του ή όχι.

4.       Υποβολή έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής και απόφαση περί της εγκρίσεώς του ή όχι.

 

Σύμφωνα με το Καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η 1η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 17:00μμ, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν αρχαιρεσιών (εκλογών) για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., σύμφωνα με το αρ. 27 από 9 Ιουνίου 2020 πρακτικό συνεδρίασης του Δ.Σ., στο οποίο αποφασίστηκαν και τα εξής:

1.       Υποψηφιότητα μπορεί να υποβάλλει κάθε ταμειακώς ενήμερο μέλος του Συνδέσμου, εφόσον καταθέσει αίτηση έως τρείς (3) ημέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών.

2.       Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συνδέσμου, εφόσον έχουν καλύψει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύνδεσμο έως την ημέρα των εκλογών.