Connect with us

stoplekto

Πρόταση για μετονομασία του Δημοτικού Γηπέδου Περάματος

Published

on

Από το ΔΣ της ΑΕ Περάματος λάβαμε την παρακάτω επιστολή που εστάλει τον Δήμαρχο της Πόλης του Περάματος και αφορά πρόταση για μετονομασία του Γηπέδου της Πόλης. Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής συνέβη στο Πέραμα ένα θλιβερό πραγματικά γεγονός. Ένα γεγονός που συγκλόνισε όλους όσους ήταν παρόντες, αλλά και όλους όσους το πληροφορήθηκαν στη συνέχεια. Κατά την διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Περάματος, που έχει γίνει πλέον θεσμός και διεξάγεται κάθε Μεγάλη Παρασκευή, «έφυγε» από κοντά μας στα 62 του χρόνια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΕΝΩΣΗΣ, ο αξέχαστος Παντελής Αντωνίου. Ο Παντελής εκτός από καλός ποδοσφαιριστής υπήρξε και άψογος χαρακτήρας. Καλός οικογενειάρχης και πατέρας, ένας άνθρωπος αγαπητός, που είχε παντού μόνο φίλους. Δυστυχώς, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και τον πήρε από κοντά μας σε μια ηλικία που είχε ακόμη πολλά να δώσει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στην έκτακτη συνεδρίαση της 2ας Μαΐου 2019, αποφάσισε και ομόφωνα προτείνει προς την Δημοτική Αρχή της πόλης, όπως, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αποβιώσαντα συμπολίτη μας , το Δημοτικό Γήπεδο Περάματος μετονομαστεί σε Δημοτικό Γήπεδο Περάματος «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ». Πιστεύοντας ότι όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου διακατέχονται από κοινωνική ευαισθησία και θα αντιμετωπίσουν την πρότασή μας θετικά, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Γ. ΣΩΠΗΛΙΑΔΗΣ                               Ι. ΨΩΜΙΑΔΗΣ