Connect with us

Γ Εθνική

Πρώτη ήττα το Χαϊδάρι, 1-0 εκτός από τον Αλμυρό

Published

on

Ο Αλμυρός Γαζίου συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καθώς επικράτησε 1-0 του Χαϊδαρίου.

Ο Αλμυρός απείλησε με το… καλημέρα, όταν ο Καστελλιανάκης έκανε ένα σουτ από διαγώνια θέση, ήταν άστοχο. Στο 3′, ατομική προσπάθεια Πιερτζιακομι μπήκε στη περιοχή, πέρασε τους πάντες, έφτασε μέχρι το πρώτο δοκάρι αλλά δεν ολοκλήρωσε τη φάση με τελική.

Στο 8′ διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους σε ένα πέσιμο του Καστελλιανάκη εντός περιοχής, ζήτησε πέναλτι ο Αλμυρός, ο διαιτητής έριξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Πρώτη φάση για το Χαϊδάρι στο 14′, όταν ένα σουτ από το ύψος της περιοχής του Αποστολόπουλου, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Αμέσως μετά, ζήτησε πέναλτι το Χαϊδάρι σε μαρκάρισμα στον Ματέα, συνέχεια στο παιχνίδι έδωσε ο ρέφερι.

Στο 22′ ευθύβολο μακρινό σουτ του Καλογερόπουλου, με δυσκολία σε κόρνερ ο Χανιωτάκης, ενώ στο 25′ καλό σουτ που πήρε καμπύλη του Μουκίδη, ο Χανιωτάκης εκτινάχθηκε και μπλόκαρε εντυπωσιακά. Και στο 39′ ο Αλμυρός ανοίγει το σκορ! Ατομική ενέργεια του Πιερτζιάκομι από τα δεξιά, «έκοψε» προς τον Καστελλιανάκη που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0!

Το παιχνίδι είχε γενικά καλό ρυθμό από την αρχή του αγώνα και έτσι συνεχίστηκε, με την μπάλα πάνω κάτω, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με 1-0 υπέρ των «οράνιε».

Στην επανάληψη, στο 50′ σουτ του Χαντί στη κίνηση, ήταν άστοχο. Στο 62′ ο Πιερτζιάκομι με ένα φανταστικό τακουνάκι βγάζει στον κενό χώρο τον Πακιουφάκη, με τον κίπερ του Χαϊδαρίου να βγαίνει και να μαζεύει.

Στη συνέχεια, ο Αλμυρός έλεγχε τον ρυθμό, μη επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ την ίδια ώρα δεν ήταν απειλητικός, ωστόσο χάρη στον Χανιωτάκη, ο οποίος κράτησε όρθιο τον Αλμυρό στην τελευταία φάση του αγώνα, αποκρούοντας σουτ πάνω στη γραμμή του Αργυρίου, ενώ ήταν πεσμένος (!) κατάφερε και κράτησε το μηδέν, παίρνοντας την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την τρομερή του πορεία.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδομιχελάκης, Αγαπάκης, Πιερτζιακόμι, Κουτάντος (85′ Καργιωτάκης), Καστελλιανάκης (57′ Πακιουφάκης), Χαντί (74′ Νικολακάκης), Γιαλούσης, Κοιλιάρας (74′ Ρέγιες), Κοντογιάννης, Πατινιώτης, Χανιωτάκης

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Αννιτσάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Κατσάρας (46′ Αντούνιτς), Τσιούλος, Ματτέα (74′ Ερρίκος), Μουκίδης, Μέξης, Αποστολόπουλος (84′ Γκρέμπι), Αργυρίου.

Πηγή: Grandsport