Connect with us

stoplekto

Πρώτη απώλεια για την Άμιλλα Περιστερίου

Published

on

Η πρώτη απώλεια για την Άμιλλα Περιστερίου ήρθε στον Χολαργό κόντρα στον τοπικό Άρη σε μια αναμέτρηση που οι ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν αρκετά τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο και είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Μοναδική φάση που θα συζητηθεί είναι ένα πέναλτι που ζητούν οι ‘κυανέρυθροι’ στο δεύτερο ημίχρονο σε κούρσα του Θανασάι από την πλάγια γραμμή και τον Τσίτσο να βρίσκει στο καλάμι τον άσο των φιλοξενούμενων. Με το τελικό 0-0, ο σύλλογος του Περιστερίου παραμένει πρώτος έχοντας 16 βαθμούς, αλλά και τα Πετράλωνα σε απόσταση ενός πόντου, ενώ ο Άρης που απέδειξε, ξανά, ότι πρόκειται για σοβαρό σύνολο έχει 9 βαθμούς στην έβδομη θέση.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Φίτσας Β., Τσαλίκης Ε.

Άρης (Χρήστος Βλάχος): Κάτσικας, Κρίνης Β., Παπαλουκάς (78′ Λιάγκουρας), Ριζόπουλος, Καραβοκύρης, Τσίτσος, Ιωαννίδης, Μπαλαχτσής (76′ Ψάλλας), Κρίνης Ι. (65′ Οικονομόπουλος), Τσίρος, Καραθανάσης.

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Παπαδούλης, Δούμας (72′ Μέμη), Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Καλίκας, Ψήλος, Κακαράκης, Αθανασόπουλος, Τσάτσας, Θανασάι, Λαμπράκος (46′ Δέγκλερης).