Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη και εντυπωσιακή νίκη για τον Απόλλων Περιστερίου

Published

on

Ο Απόλλων Περιστερίου σπάνια γεύεται την χαρά της νίκης. Φέτος τα κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο έχοντας αποδράσει με 4-3 από το γήπεδο Νήαρ Ηστ κόντρα στον τοπικό Πανιώνιο. Η ομάδα της Καισαριανής δεν θυμίζει σε κανέναν πως ήταν μία από περσινές εκπλήξεις του πρωταθλήματος όντας, πλέον, δέκατη με μόλις 6 βαθμούς έπειτα οκτώ αγωνιστικές. Αντίθετα, οι Περιστεριώτες έφτασαν τους τέσσερις πόντους στην προτελευταία θέση σπάζοντας το ρόδι.

Ο Βακάλογλου άνοιξε με πέναλτι στο 18′ τον λογαριασμό και ο Γκρέμος πέτυχε το 2-0 στο 22′ με σουτ εντός περιοχής. Αντίδραση ‘κυανέρυθρων’ στο 33′ με τον Λιακάκη να μειώνει για το 1-2 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Φλάουνας πέτυχε το 3-1 στο 51′, αλλά στο 54′ ο Ντέντια μείωσε ξανά. Όμως, ο Βακάλογλου δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλο σκοράροντας στο 65′ για το 4-2, ενώ από το 73′ ο Θεοδούλου διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Διαιτητές: Γαλάνης Θ., Πρίντζιος Α., Προδρομίδης Α.

Πανιώνιος: Πρασσάς, Δαμουλάκης, Αγριτέλης, Ντάκος, Γκιρλέμης, Γαλαζούλας (63′ Πανάκης), Βουτζαλής (71′ Ραυτόπουλος), Λιακάκης (71′ Θεοδούλου), Ντέντια, Γιαννουλάκης, Γκάττι.

Απόλλων: Γκιβίσης, Μπόζας, Παπαδόπουλος, Νικηταράς (46′ Μόρκος), Στεφανής, Βακάλογλου, Φλάουνας (60′ Κορρές), Αλεξόπουλος (58′ Μαλαίνος), Κουμπούρος, Γκρέμος, Φακούδης.