Connect with us

3ος Όμιλος

Πρώτη νίκη για ΠΑΟ Βάρδας 0-2 τον Κανάρη

Published

on

Με το διπλό απέδρασε από τη Χίο ο ΠΑΟ Βάρδας ο οποίος επικράτησε με 0-2 του τοπικού Κανάρη πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, πιάνοντας μάλιστα τους Χιώτες στο βαθμολογικό πίνακα. Το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου με γκολ των Κωνσταντινίδη στο 19′ και Νικολόπουλου 82′ πήρε σημαντικό τρίποντο το οποίο θα δράσει καταλυτικά στο ψυχολογικό κομμάτι εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι που είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 30′ με τον Ντάμπο ο οποίος αστόχησε από τα έντεκα βήματα δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεμα παραμένοντας κάτω από την επικίνδυνη ζώνη . Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιοβανάκης είχε δοκάρι για τον Κανάρη. 

Διαιτητές: Λέκας (Λέσβου), Χαλβατζάκος-Καρακελές (Πειραιά)

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Κωττατής, Σκούφαλος (46′ Γκαμάγκας), Γρήγος, Μελέκος, Γιοβανάκης, Χωρεψιμάς (46′ Βαϊντερλής), Ζεράι, Σεζένιας, Ντάμπος (65′ Πουλάκης), Κωστάλας, Αλεξανδρόπουλος

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλλος, Πολίτης Γ., Ντόμας (87′ Παναγόπουλος), Γκάτσης (89′ Καζαντζής) Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (77′ Αποστολόπουλος)