Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη για το Καματερό – Φωνές το Χαλάνδρι

Published

on

Δυνατό παιχνίδι στο Καματερό, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε 2-1 του Χαλανδρίου και πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Αντίθετα, δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους ‘πράσινους’ που έχουν τρομερά παράπονα από το διαιτητικό τρίο και συγκεκριμένα από τους Σύψα και Λεοντακιανάκο για τα δύο γκολ που δέχτηκαν. Το συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου προηγήθηκε στο 28′ χάρις την σέντρα του Πατσιαβούρα και το ωραίο σουτ του Αχιλλέα Κατσιούλη στο ‘Γ’ του Ανδριόλα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Μανάρας χρησιμοποιώντας το κεφάλι του ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, γιατί ο Τσίτσαρης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 42′ απέναντι στον πολύπειρο τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με ανύπαρκτο πέναλτι σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους, καθώς θεωρούν ότι έγινε θέατρο και μάλιστα εκτός περιοχής από τον Κοντόσταυλο. Ο διαιτητής Σύψας ανένδοτος έδειξε την άσπρη βούλα και ο Χρήστος Σπυρόπουλος λύτρωσε τους ‘νερατζούρι’ στο 87′ για το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Λεοντακιανάκος Κ., Τσολακίδης Λ.

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Τρακόσης, Τσιριγώτης, Μανάρας, Αναστασιάδης, Λέκκας, Καλογερόπουλος, Μπουγιάς (70′ Βασιλείου), Αθανασόπουλος (80′ Δαυίδ), Σπυρόπουλος, Παναγιωτόπουλος (55′ Κοντόσταυλος).

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου): Κατσιούλης Φ., Μερτής (87′ Τρυφιάτης), Μπακέας (75′ Καλογήρου), Θανόπουλος, Καρακάσης, Λειβαρτζινός, Πατσιαβούρας, Μαυρουδής (46′ Γούλας Ι.), Κατσιούλης Α., Τσίτσαρης, Φελέκης.