Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη η Άμιλλα Περιστερίου, 1-0 τον Άτταλο

Published

on

Την πρώτη της νίκη και ταυτόχρονα τους πρώτους βαθμούς της πήρε η Άμιλλα Περιστερίου, που παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με 10 παίχτες για ένα ημίχρονο, επικράτησε επί του Άτταλου.

Παραμένει βέβαια στην τελευταία θέση, αλλά πήρε μια ένεση ψυχολογίας. Ο Ατταλος έμεινε στους 7 βαθμούς και στην 9η θέση.

Στο 45′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Καλόγηρου με 2η κίτρινη κάρτα, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα άνοιξε το σκορ στο 67′ όταν ο Ασίμης έκανε το 1-0. Λίγο έλειψε μάλιστα αμέσως να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Καστόρα στο 68′ σταμάτησε στο δοκάρι.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφυγαν απογοητευμένοι αφού είναι η πρώτη ομάδα που δεν νίκησε την Άμιλλα…

ΆΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Καλύβας, Κατσαμάς, Σώκος, Κατσιμπούλας, Αγγελόπουλος, Κατσιούλας (55′ Σεφγκίνι), Καπίρης, Καστόρας, Ασίμης (90+3′ Κουτσοκώστας), Καλόγηρος, Πήδουλας (85′ Κούτρουλας).

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Τσέκας, Γεωργακόπουλος, Κουτσόπουλος (69′ Γυφτάκης), Πατρινός, Πανάκης, Δούκας (46′ Μυλόβας), Τριάντης, Μποζινάκης, Κολλόκας, Μπαντές (65′ Ξενάκης), Καραπάτης (60′ Χρυσανθακόπουλος).