Connect with us

stoplekto

Πρώτη νίκη η Πέρα Κλουμπ – Ανταποκρίθηκαν οι ‘Εξαρχειώτες’

Published

on

Σε ένα γεμάτο γήπεδο, η Πέρα Κλουμπ απέδρασε με το διπλό κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων για την τρίτη αγωνιστική. Έτσι, οι ‘κιτρινόμαυροι’ χάλασαν, κάπως, το εξαιρετικό κλίμα που δημιουργήθηκε πριν την σέντρα, αφού πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αστέρα για να ενισχύσει τους πρόσφυγες προσφέροντας πολύτιμα αγαθά και ενισχύοντας παράλληλα το κουτί οικονομικής στήριξης. Στα αγωνιστικά, ο Θ.Β. Παυλόπουλος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Θ.Γ. Παυλόπουλου και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 12′. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 25′ χάρις τον Βάσκου, ο οποίος σκόραρε παίρνοντας το ριμπάουντ σε απόκρουση του Νάκου. Τελικά, ο προσφυγικός σύλλογος πανηγύρισε στο τέλος, αφού στο 83′ ο Μουρδουκούτας αξιοποίησε την κεφαλιά-πάσα του Μάντη για το τελικό 2-1 στο Γαλάτσι.

Διαιτητές: Λ. Τσολακίδης, Βαξαβανέλλης, Κασιμάτης.

Αστέρας: Παυλής, Μαρινέλλης, Ψύλλιας, Ξύλινος, Μοσχόπουλος (65′ Ορφανός), Κρόκος, Γκραμπότσκα (60′ Χάσκας), Βαρδακαστάνης, Βάσκου, Κυρίτσης, Αλεξανδρής (46′ Δανιήλ).

Πέρα: Νάκος, Μπαμπότση, Παλαμάρας, Θεοδωρίδης, Θ.Β. Παυλόπουλος, Ρακιτζόπουλος, Μαντέλος (46′ Μουρδουκούτας), Καρανίκας, Τζήμας (82′ Γεωργαλής), Αντωνόπουλος, Θ.Γ. Παυλόπουλος (75′ Μάντης).