Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη ο ΑΟ Ιλίου, 1-0 τον Νεοπεντελικό

Published

on

Σε ένα ματς που το τελικό σκορ φαντάζει πολύ μικρό με βάση την εικόνα του αγώνα, ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε με 1-0 επί του Νεοπεντελικού και πήρε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Εφτασε έτσι τους 4 βαθμούς, ενώ ο Νεοπεντελικός έμεινε στους 3.

Οι γηπεδούχοι αν και δεν έφτασαν σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, ήταν συντριπτικά ανώτεροι από τους αντιπάλους τους που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο σε όλο το ματς, και θα μπορούσαν να πετύχουν πολύ μεγαλύτερο σκορ. Η νίκη τους πάντως σκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του Χρήστου Ντούλα στις καθυστερήσεις, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά…

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 17′ όταν ο Φούρλας από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τουλίτση. Στο 39′ το μακρινό σουτ του Παπαδημητρίου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 42′ ο Τουλίτσης και πάλι έσωσε την εστία του σε φάουλ του Λερούτσου. Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο την πίεση τους αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού μέσα σε 3 λεπτά είχαν δύο δοκάρια! Αρχικά στο 49′ σε σουτ του Ελεύθερου, και στη συνέχεια στο 51′ σε προσπάθεια του Λάχα. Στο 54′ ο Φούρλας μόνος με τον γκολκίπερ σούταρε άουτ, ενώ στο 65′ ο Τουλίτσης έσωσε και πάλι την εστία του σε κεγφαλία του Δαούτη. Στο 67′ ο Φούρλας από κοντά δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 69′ ο Γόρδιος Δεσμός λύθηκε, όταν μετά από έξοχη ομαδική ενέργεια ο Ελεύθερος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 75′ νέο τετ α τετ με τον Τζώρτζη για τους γηπεδούχους, αλλά το σουτ κατέληξε άουτ. Στο 83′ υπήρξε ένταση μεταξύ των παιχτών, με αποτέλεσμα να αποβληθούν με απευθείας κόκκινη οι Αγγελόπουλος και Λυμπούσης για αλληλοεξύβριση.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης,Λάχας, Παπαδημητρίου (70′ Ντούλας), Ελεύθερος (70′ Τάμπας), Μαρκάκης (89′ Πλάκας), Φούρλας, Λερούτσος (90+3′ Ασφής), Ντέλλας (46′ Αγγελόπουλος).

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Τουλίτσης, Μπεκιάρης, Ταουζής, Παππάς, Πολυδωρόπουλος, Τσαγκαρογιαννάκης (70′ Μαρουλίδης), Αδαμίδης (46′ Σαγματόπουλος), Μεταξάς (46′ Σίλλος), Γκόνος (70′ Γκιονάι), Γεωργαντάς, Λυμπούσης.