Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη ο Αστέρας Ζωγράφου, 1-0 εκτός τα Πετράλωνα

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε ο Αστέρας Ζωγράφου, που επικράτησε με 1-0 επί των Πετραλώνων.

Εφτασε έτσι τους 4 βαθμούς, ενώ τα Πετράλωνα παραμένουν χωρίς βαθμό. Οι γηπεδούχοι παντως φωνάζουν για μια φάση στις καθυστερήσεις, θεωρώντας πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή σε προβολή του Γρυλλάκη.

Στο 67΄ο Αστέρας έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Λαχανά με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στο 75΄ήταν η σειρά των Πετραλώνων να χάσουν παίχτη, με τον Μουντράκη να είναι αυτός που είδε την 2η κίτρινη και κατά συνέπεια την κόκκινη κάρτα. Ενα λεπτό αργότερα στο 76΄ο Αγγελόπουλος έκανε το 0-1 ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Πασβάντης, Λιώνης, Μουντράκης, Μπούρσαλης (84΄Κώτης), Τσάμπρας, Δανάς, Κουτλής, Λογοθέτης (60′ Παναγιωτόπουλος), Φιλιππάτος (78΄ Παρασκευόπουλος), Γρυλλάκης, Δρυμωνίτης (46′ Σάλεμ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Μίχος, Ρουπακιάς, Τσιγαρίδας Δ, (58′ Τσιάκαλος), Καρακάσης, Εξηντάρης (46′ Βάσιλας), Κυριαζής,Τζίγκος (58΄Τσιγαρίδας Σ.), Καραγιάννης (75′ Αγγελόπουλος), Τζοβάρας (75′ Μπολιεράκης), Λαχανάς, Μεντί.