Connect with us

Γ Εθνική

Πρώτη νίκη ο Ατρόμητος Πειραιά, 1-0 το Χαϊδάρι

Published

on

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά είχε δύναμη, πάθος και σασπένς, ο Ατρόμητος Πειραιά νίκησε το Χαϊδάρι με 1-0μκαι πήρε την πρώτη νίκη του στα μπαράζ.

Εφτασε έτσι τους 4 βαθμούς, ενώ το Χαϊδάρι που στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, είχε την πρώτη του απώλεια και έμεινε στους 6 βαθμούς.

Μόλις στο 2′ ο Κοντάκος με κοντινή κεφαλιά έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0. Λίγο έλειψε μάλιστα να γίνει άμεσα το 2-0, αλλά το σουτ του Κενδριστάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 19′ με το σουτ του Καλογερόπουλου να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 29′ ο Ζίζηλας απόκοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ. απόφαση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Στο 42′ το Χαϊδ’αρι άγγιξε την ισοφ’αριση, αλλά η κεφαλιά του Κατσάρα πέρασε άουτ.

Το Χαϊδάρι μπήκε καλύτερα στο 2ο και στο 53′ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν μετά από άστοχη έξοδο του Μύρτα, ο Ζίζηλας πλάσαρε  προς την εστία, αλλά ο Μαούνης έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 78′ ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μαούνη με 2η κίτρινη κάρτα. Νέα μεγάλη ευκαιρία για το Χαϊδάρι στο 84′ όταν ο Μάκτρας έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Μάκρα πέρασε μόλις άουτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βασίλης Σπάθας): Μύρτα, Παπαθανασίου, Χονδρουδάκης, Μαούνης, Στεφανής, Γκόγκα, Κενδριστάκης, Ντάνιελ, Παπαδάκης (63′ Ζαννής), Κοντάκος (57′ Κωτσοβός), Δηλαβέρης (85′ Σκορδίλης).

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος (60′ Καμπεράι), Γιαννακόπουλος (46′ Μάκρας) , Κατσάρας, Παληγεώργος , Αποστολόπουλος, Γκρέμπι (76′ Αντωνόπουλος).