Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη ο Κολωνός, 2-1 εκτός τον Υμηττό

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Κολωνός, που σε ένα ματς γεμάτο ένταση και νεύρα επικράτησε εκτός έδρας επί του Υμηττού με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 6 βαθμούς, και ισοβαθμεί στην 7η θέση με Ιεράπολη, Νεοπεντελικό και Λαύρα Αργυρούπολης, ενώ ο Υμηττός έμεινε στους 5 και είναι 11ος μαζί με την ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Στο 31′ ο Σινανάι άνοιξε το σκορ για τον Κολωνό κάνοντας το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. στο 55′ ο Πετρόπουλος έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, ενώ στο 62′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Καπελάκη με απευθείας κόκκινη. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, στο 89′ ο Σινανάι με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-2, το οποίο κατάφερε να κρατήσει και να πάρει τη νίκη. Στο 90′ ο Λίκα με 2η κίτρινη από τον πάγγο που βρισκόταν.

Διαιτητές: Καπίρης, Μπάγιας, Αρβανίτης.

ΥΜΗΤΤΟΣ: Κατσιγιάννης, Βουτάς (90′ Τέγας), Νικολαΐδης, Λιακόπουλος, Σταύρου, Παπαζαφείρης Α., Μανούσος, Κολοκυθάς (69′ Διακόνης), Πανάκης, Πετρόπουλος, Καρασπύρος (46′ Μουλάς).

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ροκανάς, Λυγγόπουλος (71′ Κασούρι), Σταυράτης, Βάσιλας, Καπελάκης, Πάσχος, Δαρζέντας, Ράσα, Ηλιόπουλος (90+2′ Χριστάκης), Σινανάι (90+2′ Λαμπιτσάκης), Λίκα (86′ Ρόσι).