Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη τα Πετράλωνα, 1-0 εκτός τη Λαύρα Αργυρούπολης

Published

on

Σε μια τεράστια έκπληξη στα σημερινά ματς τα Πετράλωνα νίκησαν με 1-0 εκτός έδρας τη Λαύρα Αργυρούπολης και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, και υπέστησαν την πρώτη ήττα τους, μένοντας στους 5 βαθμούς.

Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 36′ οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να σκοράρουν όταν ο Κόλλιας πήρε το “ριμπάουντ” μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Γουλή και πέτυχε το 0-1 για τα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ!
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ΛΑΥΡΑ έχασε φοβερή ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Σέργης απέκρουσε εξ επαφής σουτ του Κολάϊ μέσα από τη μικρή περιοχή. Και στο 39′ ο Φιλιππάτος έφτασε μια ανάσα από το 0-2 όμως το ευθύβολο δυνατό σουτ που εξαπέλυσε έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γουλή!
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά, η ΛΑΥΡΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ήταν πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. Στο 58′ ο Βολονάκης παραλίγο να σκοράρει με κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους και στο 67′ ο ίδιος παίκτης σούταρε… μόνος του πάνω από τα δοκάρια! Η ΛΑΥΡΑ πίεσε αλλά η τελευταία της σημαντική φάση ήταν στο 80′ όταν ο Παππάς είχε κεφαλιά από κοντά μόλις έξω από τα δοκάρια του Σέργη.
ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Γουλής, Ζαρίκος (46′ Παππάς), Μυλωνίδης (46′ Σημαιάκης), Τσαπατσάρης (70′ Βέας), Λύτρας, Κολάϊ, Κουλουρίδης, Πολυμερόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκίκα, Σκούρας
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Σέργης, Πυλαρινός, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρίου, Βολικάκης (90′ Θεοδώρου), Μαγαλιός, Ηλιόπουλος (80′ Λούπος), Κόλλιας (70′ Ντανίκας), Βολονάκης, Φιλιππάτος, Πανταζής

ΘΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ