Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πρώτη προπόνηση σήμερα ο ΑΟ Καστέλλας

Published

on

  1. Σήμερα το απόγευμα, στο γήπεδο του ΣΕΦ, είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση και κατά συνέπεια το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Καστέλλας, ενόψει της σεζόν 2021/22.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Παναγιώτη Κοζακόπουλου, του γυμναστή Κώστα Κοσμά και του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Παραπανίδη, θα ξεκινήσει την νέα αγωνιστική σεζόν, με ένα ρόστερ το οποίο θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από την περσινή χρονιά, συνεπικουρούμενο από μεταγραφικές ενισχύσεις και από ποδοσφαιριστές που θα προωθηθούν από την ομάδα κ-17 του συλλόγου.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο, που θα έχει την φιλοδοξία να παρουσιαστεί αξιόμαχο, να έχει μια αξιοπρεπή πορεία και παρουσία στην Α’ Ε.Π.Σ.Π. , να παίξει καλό ποδόσφαιρο καθώς και να αναδείξει ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Οι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας έχουν ως εξής:

25/8 με τον Πλάτωνα
29/8 με τους Λύκους
04/9 με την Θυέλλα Αχιλλέα Κορυδαλλού
08/9 με την Δροσία
12/9 με την Μαρκό*

*Το φιλικό αυτό θα πραγματοποιηθεί αν δεν έχει προγραμματιστεί αγώνας Κυπέλλου

Καλή σεζόν σε όλους, με την ελπίδα πως οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας θα επιτρέψουν την ολοκλήρωση της χωρίς περαιτέρω διακοπές και προβλήματα.