Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πρώτη φορά στην Β’ Κατηγορία ο Ποσειδών Χατζηκυριακείου

Published

on

Μετά από τέσσερα χρόνια προσπαθειών, ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου ανέρχεται για πρώτη φορά από την σύντομη ίδρυσή του στην Β’ Κατηγορία, κατόπιν και την απόφασης της ΕΠΣ Πειραιά για προβιβασμό τεσσάρων ομάδων από την Γ’ Κατηγορία.

Στο σύλλογο δέχθηκαν με ευχαρίστηση αυτή την απόφαση. Σας παρουσιάζουμε τις δημοσιεύσεις δυο γενικών αρχηγών της ομάδας στο πέρασμα τρων χρόνων, του Πέτρου Τσιφάκη και του Γιάννη Καζόλα.

Ο νυν γενικός αρχηγός Πέτρος Τσιφάκης ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

“Παίδες μαζί σας φέτος πέρασα υπέροχα με χαρές λύπες γέλια κλαματα νεύρα εντάσεις και πολυ χαβαλε γιατί έτσι είναι η πραγματικη παρέα.

Ξέρετε όλοι σας ότι πάνω από όλα είμαι Ένωση Ερμιονιδος αλλά τα 2 τελευταία χρόνια με έχετε κάνει Α.Σ.Χ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά τα χρόνια.Και ειδικά φέτος που μέσα στο γήπεδο δείξατε τι αξιζετε και πήρατε την άνοδο.

Α.Σ.Χ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ
Μικρή στην αθλητική ιστορία του Πειραιά αλλά ΜΕΓΑΛΗ ομάδα σε πολλά επίπεδα.
Κατά την γνώμη μου σύντομα ανερχόμενη δύναμη στα γήπεδα του Πειραιά”.

 

Ακολούθησε λίγο αργότερα από το… μακρινό Ντουμπάι η ανάρτηση του πρώην γενικού αρχηγού της ομάδας Γιάννη Καζόλα, ο οποίος ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του σωματείου:

“Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια δικαιώθηκε, με τον ΑΣΧ Ποσειδών να ανεβαίνει στην Β Κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πρόεδρος ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ που στήριξε την προσπάθεια όλα τα χρόνια και συνέχισε το όραμα του Dimitris Styliaras!

Συμμετοχή στην επιτυχία αυτή έχουν όλα τα παιδιά που ήταν μέλη του Ποσειδώνα όλα αυτά τα χρόνια καθώς “μεγάλωσαν” τον Ποσειδώνα μέρα με την μέρα και έφτιαξαν αυτή την οικογένεια.

Ενα τεράστιο μπραβο στον coach Nikolaos Nikolaou, τους Πέτρος Τσιφ και Χαρης Γερανακης που μαζί με τους απόλυτους πρωταγωνιστές, τα παιδιά της οικογένειας του Ποσειδώνα, οδήγησαν την ομάδα στην φετινή επιτυχία!

Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό καθώς η ομάδα πλέον έχει γήπεδο με νέο πλαστικό χλοοτάπητα , οι ακαδημίες βγάζουν πολλά παιδιά για την αντρική ομάδα και οικονομικά δεν χρωστάει πουθενά.

Υγ1. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το τοτέμ της ομάδος Diamantis Rektsinhs”.