Connect with us

Γ Εθνική

Πρώτο τρίποντο για Περαμαϊκό 3-1 τον Ελλοπιακό

Published

on

Ο Περαμαϊκός επικράτησε 2-1 του Ελλοπιακού σε αγώνα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 40υ ομίλου της Γ’ Εθνικής σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στην φετινή περίοδο.

Οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Καλαμπόκα στο 7′ αιφνιδίασαν τους “πράσινους” για το 0-1. Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα του πρώτου μέρους  ο Ριζάι δεν  κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βασίλη Σπάθα βγήκε δυνατά και στο 50′ ισοφάρισε με κεφαλιά του Βαγγέλη από κόρνερ του Γκίνο (1-1).

Στο  62′ ο  Ποσίνκοβιτς πρόλαβε τον τερματοφύλακα Κυριατζή και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πραγματοποιώντας το τελικό 2-1.

**Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φάση του δεύτερου τέρματος στην σύγκρουσή του με τον σκόρερ τραυματίστηκε στο κεφάλι ο τερματοφύλακας Κυριατζής  και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις χωρίς να υπάρξουν τελικά ευρήματα.

**Δοκάρι για τον Περαμαϊκό είχε ο  Μεσσήνης στο 88′

Διαιτητής ήταν ο Γιαπιτζόγλου.

Περαμαϊκός: Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Ντούμπερετ (60′ λ.τρ. Μεσσήνης), Βέση (71′ λ.τρ. Μαραντίδης), Γκίνο, Καραγιαννίδης, Ένινφουλ, Βαγγέλης, Ποσίνκοβιτς, Μαχμουτάι.

Ελλοπιακός:  Κυριατζής (69′ λ.τρ. Γερογιάννης), Ρουπάκας, Χατζηαντωνίου, Τσέλλος, Καλαμπόκας, Αχείμαστος (69′ Λαουρέν), Λάμπρου (78′ Βιέννας), Ριζάι (50′ Κυπραίος), Ρεσβάνης, Μεγάλος, Αλεξανδρής.