Connect with us

5ος Όμιλος

Πτερνέας: Σε όποια κατηγορία και εάν αγωνίζεται η Προοδευτική είναι μεγάλη ομάδα

Published

on

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις της Προοδευτική αφού σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Γουίλι Ταγκμπό, Θανάση Σαραντόπουλο, Άγγελο Κερασσίδη, Γιώργο Βλάχο και Κώστα Βασιλάκη.

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Μαργαρίτης Χατζηαλέξης χρησιμοποίησε τους ιδιαίτερα ταλαντούχους Αντώνη Γκόγκα, τον Προκόπη Τσέκο και τον 19χρονο Βαγγέλη Θωμά, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά και το ίδιο θα πράξει και μέχρι τη λήξη της περιόδου για να τεστάρει τις δυνατότητες.

Ο γενικός γραμματέας της ιστορικης ομάδας, Σωκράτης Πτερνέας με δηλώσεις του ανάφερε τα εξής: Η Προοδευτική σε όποια κατηγορία και εάν παίζει θα είναι πάντα Προοδευτική. Οι υπόλοιπες ομάδες που συνεργάστηκαν μεταξύ τους θα είναι πάντα χωριά και κωμοπόλεις και διάττοντες αστέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ό,τι πόντο κέρδισε η Προοδευτική, τον κέρδισε με την αξία της, δεν της χαρίστηκε ούτε ένας. Καμία ομάδα δεν άνοιξε τα πόδια της και η διαιτησία δεν ήταν φιλική. Κάθε πόντος κατακτήθηκε με τον ιδρώτα των παικτών μας και είμαστε περήφανοι γι αυτό. Αν θα κάνουμε διάλειμμα θα είναι λίγων μηνών και η Προοδευτική θα γεννηθεί από τη στάχτη της. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την αγάπη, τη στήριξη και τους υποσχόμαστε ότι τα καλύτερα θα έρθουν”.