Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πυθαγόρας- Άρης Αμφιάλης 2-3

Published

on

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγώνες για τον Άρη Αμφιάλης που επικράτησε στο Πέραμα του Πυθαγόρα με 2-3 Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου επικράτησαν οι …ανατροπές .

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Χατζηντεβέ αλλά οι Περαματιώτες γύρισαν το παιχνίδι με τέρματα των Γρίφσια στο 42’ και Λυμπέρη στο 60’.

Ο Άρης στο 58’ έχασε πέναλτι με τον Κυριτσιμπασάκη το οποίο εκτέλεσε δύο φορές. Την πρώτη φορά σκόνταψε σε λακκούβα και δόθηκε επανάληψη από τον διαιτητή Μαρινάκη ενώ τη δεύτερη απέκρουσε σωτήρια ο Αναργύρου.

Πάντως ούτε το χαμένο πέναλτι , αλλά ούτε και το δεύτερο γκολ του Πυθαγόρα που σημειώθηκε δυο λεπτά αργότερα έκαμψαν το ηθικό των Αμφιαλιωτών.

Που έκαναν τη δική τους καθοριστική ανατροπή .

Στο 73’ ισοφάρισαν με τον Τερζίου για να πάρουν τη νίκη στο 84’ με αυτογκόλ του Νάνο.

Παράπονα από τη διαιτησία του Μαρινάκη έχει ο Πυθαγόρας.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Παναγιωτάκης (78’΄Γεώργας), Γρίφσιας, Νάνο, Μαρτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Λυμπέρης, Μηλιώνης, Κανταράς (65’ Μετούσι)

ΑΡΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Αναστασίου Γ. (63’ Χατζησεβαστός), Πολιάς (46’ Γκόλγκαρης Γ), Αναστασίου Δ., Γκόλγκαρης Θ., Γεωργιάδης, Ζευγολατάκος (46’ Κολάρος), Κανταράς, Κυριτσιμπασάκης, Τερζίου, Χατζηντεβές.