Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πυθαγόρας – Μιθριδάτης 4-2

Published

on

Το πολύτιμο τρίποντο απέσπασε ο Πυθαγόρας Περάματος απέναντι στον Μιθριδάτη καθώς τον κατέβαλε με 4-2 .

Στο 9’ ο Πηλιανίδης άνοιξε το σκορ για τον Πυθαγόρα (1-0) και στο 27’ ο Στάμου με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τον Μιθριδάτη σε (1-1).

Στο 41’  δημιουργήθηκε ένταση σε διαπληκτισμό ποδοσφαιριστών,  με τους Περράκη και Βαρλάμη να αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα του ρέφερι Φυρογένη.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάνσαλη  στο δεύτερο μισό του αγώνα βρήκε δεύτερο τέρμα στο 48’ με πλασέ του Κωστέρια  για το (2-1).

Στο 77’ ποιος άλλος, ο Στάμου εκτέλεσε νέο φάουλ με την γνωστή κατάληξη… ισοφαρίζοντας εκ νέου το ματς σε (2-2) και λίγα λεπτά αργότερα στο 84’ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του  Βαλάκου σε ανατροπή του Πηλιανίδη  από τον τερματοφύλακα  οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ (3-2).

Το τελικό 4-2 σημείωσε στο 87’ ο Πηλιανίδης με κοντινό πλασέ.

Στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκαβάλης.

Πυθαγόρας: Αναργύρου, Παναγιωτάκης(66′ Λέισος), Καστρινέλης(76′ λ.τρ. Λυμπέρης), Ψαρούδας(66′ Ρουσίδης), Γκόλγκαρης, Γκλεζάκος(46′ Βαλάκος), Περράκης, Παπαδάκης, Πηλιανίδης, Ζαχαριάς(46′ Κωστέριας), Καταπόδης.

Μιθριδάτης: Ρούσσης, Βαρλάμης, Κουτσιαύτης, Trapaidze, Σκαβάλης, Αρτενιάν, Τέτα(63′ Μπουλούτσος), Μπαλλόλλι(83′ Fesarj), Τσοπανόγλου, Στάμος(83′ Περδικούρης), Χατζής(75′ Τσιμπλάκης).