Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πυρένης: ‘Βασικός στόχος το Πρωτάθλημα’

Published

on

Το Αιγάλεω σκόνταψε κόντρα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου για δεύτερη σερί αγωνιστική αλλά απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη κορυφή. Η εμφάνιση ήταν καλή, το γκολ έλειψε αλλά η ζωή συνεχίζεται στους κυανόλευκους που αντιμετωπίζουν αύριο στις 3 μ.μ. στην Ηλιούπολη τον τοπικό Φωστήρα για το Κύπελλο. Ο Άγγελος Πυρένης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και μιλώντας Stoplekto αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα αλλά και τα αίτια που το ‘Σίτι’ σκόνταψε εντός έδρας.

”Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Μπορεί να έχουμε ως πρωταρχικό στόχο το Πρωτάθλημα αλλά από τη στιγμή που έχουμε προχωρήσει και σε αυτή τη διοργάνωση πρέπει να φανούμε συνεπείς και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Θύελλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι αλλά δυστυχώς άτυχοι και άστοχοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά πλέον πάμε παρακάτω και κοιτάμε τη συνέχεια με αισιοδοξία.”

Στα μεταγραφικά, ο κύκλος έκλεισε χθες με τον νεαρό τερματοφύλακα, Νίκο Τριανταφύλλου που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από το Χαϊδάρι και συμφώνησε να πλαισιώσει τους Τσαϊλάκη και Χατζάκη στα γκολπόστ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply