Connect with us

6ος Όμιλος

Πυροδοτεί εντάσεις η Ρόδος

Published

on

Την Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τον Αιολικό. Θυμίζουμε οι κυανόλευκοι είναι η μοναδική ομάδα που έχουν κερδίσει μέχρι τώρα τα ελάφια.

Η ανακοίνωση  της ομάδας  είναι άκρως προκλητική και πυροδοτεί εντάσεις κάτι που διακινδυνεύει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Θυμίζουμε στο πρώτο γύρο ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει Κυριακή ,η ομάδα της Ρόδου έκανε αίτημα να γίνει την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου (Επέτειος απελευθέρωσης στη Λέσβο)με τον αγώνα εν τέλει να γίνεται Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 11:30! το πρωί.

Η ανακοίνωση του ΔΣ:

Ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Αιολικό (Κυριακή 15:00) εξέδωσε η Ρόδος. »Την Κυριακή υποδεχόμαστε τον Αιολικό! Ένας από τους τρεις εντός έδρας αγώνες που απομένουν για να στεφθεί η ομάδα μας πρωταθλήτρια και με μαθηματική ακρίβεια και φυσικά παίρνοντας το εισιτήριο για την διαδικασία των μπαράζ. Ελάτε στο γήπεδο! Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15:00 στο δημοτικό στάδιο: Είναι μια καλή ευκαιρία να απολαύσετε την Ρόδο στα καλύτερα της. Από δω και πέρα δεν θα μεταδίδονται οι αγώνες μέσω του Ιντερνετ σε live streaming για ευνόητους λόγους κι επομένως ελάτε να δείτε τη Ρόδο στο γήπεδο. Να σημειώσουμε πως η ομάδα μας θα υποδεχθεί τον Αιολικό όπως οι άνθρωποι του υποδέχθηκαν την αποστολή μας στη Μυτιλήνη».

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopostoaigaio