Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πυρρίχιος- Αστέρας Μαγούλας 0-0

Published

on

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν Πυρρίχιος και Αστέρας Μαγούλας στο μεταξύ τους “άσφαιρο” 0-0. Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μπότση πέρασαν αλώβητοι και από την Γκορυτσά και παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Το ματς στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Αποστολόπουλου του Πυρρίχιου στο 85, ο οποίος και μεταφέρθηκε μετά τη λήξη του αγώνα στο Θριάσιο Νοσοκομείο με πιθανή κάκωση αστραγάλου.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος μετά τη λήξη του αγώνα δύο φίλαθλοι του Πυρρίχιου επιχείρησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά απομακρύνθηκαν άμεσα από τους παράγοντες του σωματείου.

Πριν την έναρξη του αγώνα κατά την διάρκεια της προθέρμανσης ο αρχικά δηλωθέν βασικός γκολκίπερ του Αστέρα Μικρός αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις για την κατάστασή του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκείνη την ώρα, ακόμα στο γήπεδο δεν είχε προσέλθει ο ιατρός του αγώνα….

Παράπονα από τη διαιτησία του Κωνσταντινίδη έχουν και οι δύο ομάδες, κυρίως ότι του ξέφυγε το παιχνίδι σε πολλά σημεία και στον πειθαρχικό έλεγχο.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Τσέπερης, Μουστάκας(82′ Μερκάι), Λαουτάρης, Μαυρίδης, Τσιριγώτης, Παπαδόπουλος, Λάσκος(70′ Τσούλφας), Ανθόπουλος(59′ Ερμπαλίδης), Αποστολόπουλος, Πιπερίδης Γ.(82′ Βαλμάς), Αγγελιδάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσαπάρας, Μυρσινιάς, Δούλος, Λογοθέτης, Χωραβάτης, Τσιανάκας, Μπέχλης, Τεπέτοβ, Παπακωνσταντίνου(83′ Μπάλλα), Χαλκίδης(74′ Χιονίδης), Απαζίδης(87′ Κέσοβ).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ