Connect with us

stoplekto

Πυρρίχιος- Εθνικός Πανοράματος 0-0

Published

on

Χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η συνάντηση του Πυρρίχιου με τον Εθνικό Πανοράματος. Η πρόκριση όμως πήγε στους Ασπροπυργιώτες που είχαν νικήσει με 3-2 στο Πανόραμα, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που δεν είχε καμία σχέση με το χθεσινό, το οποίο κύλησε σε ιδιαίτερα ομαλά πλαίσια. Δεν είχε πολλές φάσεις ο αγώνας χθές. Οι δύο ομάδες δεν πάλεψαν ιδιαίτερα. Ο Πυρρίχιος ήθελε να προφυλάξει τη νίκη του πρώτου αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον προπονητή τους Χρήστο Ράλλη στην εξέδρα λόγω τιμωρίας του στον πρώτο αγώνα αγωνίστηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς. Στο 51΄ αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος Θ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εξαιρετική η διαιτησία του Σταθόπουλου.

 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Σαμσίδης, Μανγκασάροβ, Μερκάι, Ελευθεριάδης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος Θ., Νικολαίδης (75΄ Τικερίδης), Συμεωνίδης, Βλάχος (59΄ Παπαδόπουλος Τ.), Λευκόπουλος, Χριστοδουλίδης (82΄ Αντωνίου).

 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσεπέρης, Κούζελος, Νταής, Κούτρας, Μπούκας, Κοτρώτσιος, Γιανναδάκης Ν. (58΄ Λούφη), Γιανναδάκης Π. (25΄ Δανιγγέλης Γ.), Κίτσας, Λαμπρόπουλος (59΄ Κατσαρός), Τσεβάς.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply