Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πυρρίχιος: “Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι”

Published

on

Από το ΔΣ του Πυρρίχου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Με πολυ μεγαλη εκπληξη διαβασαμε στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης οτι ο πρωην προπονητης μας αφηνει αιχμες κατα του Δ.Σ. του συλλογου μας οτι του εδωσε <<χαρτακι>> για το ποιος θα παιξει στον αγωνα της Κυριακης. Μπορειτε αγαπητε <<κυριε>> να μας δειξετε αυτο το <<χαρτακι>> που σας δωσαμε να το δουμε κι εμεις? Γιατι η διοικηση του συλλογου μας δεν το εχει κανει ποτε και δεν προκείται να το κανει γιατι δεν συμβαδιζει με τη φιλοσοφια μας.
Για την αποκατασταση της αληθειας η διοικηση μαζι με τους τρεις αρχηγους μετα απο συναντηση που εκαναν το Σαββατο το απογευμα αποφασισαν να διαχειριστουν απο κοινου αυτο το παιχνιδι – και μονο αυτο – λογω της πολυημερης δικαιολογημενης απουσιας του προπονητη λογω καραντινας, πραγμα το οποιο και ενημερωθηκε ο προπονητης δια τηλεφωνου πρωτα απο τον γενικο αρχηγο και μετα απο τον Προεδρο. Αν εσεις αγαπητε <<κυριε>> θελατε να κανετε τον τηλεφωνικο προπονητη εμεις δεν μπορουσαμε να το δεχτουμε γιατι κατα την απουσια σας εγιναν καποια πραγματα τα οποια δεν ησασταν σε θεση να γνωριζετε.
Αιχμες για το ηθος και την πολυχρονη ποδοσφαιρικη διαδρομη του Δ.Σ. του συλλογου μας δεν θα δεχτουμε απο κανεναν. Ολοι στην Δυτικη Αττικη γνωριζουν ποιος ειναι ο συλλογος μας και τι αξιες υπηρετει και πρεσβευει.
Κι επειδη οπως λεει κι ο θυμοσοφος λαος μας << εκει που μας χρωστουσαν μας πηραν και το βοδι>> καλυτερα να μασατε αγαπητε <<κυριε>> παρα να μιλατε γιατι μας χρωστατε δεν σας χρωσταμε.
Και μην μας αναγκασετε να δωσουμε περαιτέρω λεπτομερειες της συνεργασιας μας στην αντρικη ομαδα αλλα και στην ακαδημια στη δημοσιοτητα γιατι εσεις θα βγειτε χαμενος.
Υ.Γ. Το τηλεφωνο μας ειναι ανοιχτο για οποιαδηποτε διευκρινιση, εμεις δεν εχουμε μαθει να κρυβομαστε πισω απο ενα ακουστικο.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Πυρριχιος Ασπροπυργου”.