Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πυρρίχιος: Λαμπρή.. πορεία

Published

on

Μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η φετινή χρονιά για τον νεοφώτιστο Πυρρίχιο, καθώς όχι μόνο κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του από τον πρώτο κιόλας γύρω αλλά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και πάντα στα πλαίσια του fair play (μόνο 2 κόκκινες σε όλο το πρωτάθλημα) τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος .Η φετινή ,λοιπόν, παρουσία του Πυρρίχιου ήταν έργο του Θεολόγου Ρενιέρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες stoplekto.gr είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ξανά στο τιμόνι της ομάδας αφού ο μέχρι πρότινος προπονητής του Πυρρίχιου, Νίκος Λαμπρινάτος αποχώρησε με την λήξη του πρωταθλήματος.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής πορείας των Ποντίων δεν ήταν άλλος παρά ο Κωνσταντινίδης που με τα 17 τέρματα που πέτυχε φέτος (2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα) χάρισε πολλούς βαθμούς στην ομάδα του. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν ο Συμεωνίδης που πέτυχε 9,ο Μούτσο που αποχώρησε από τον Πυρρίχιο τον Ιανουάριο με 7 , όπως επίσης 7 είχε και ο Παπαδόπουλος Τιμούρ μοιράζοντας παράλληλα και 8 ασσίστ ενώ 4 ασσίστ μοίρασε ο Κουρτσανίδης.

Οι Μαυροδόντης, Τακίδης και Αντωνίου ήταν η τριπλέτα που πρόσφεραν την εμπειρία τους στον φετινό Πυρρίχιο, έχοντας και τον ρόλο του προπονητή εντός αγωνιστικού χώρου. Καταλυτική ήταν και η παρουσία της αμυντικής γραμμής με τους Ασλανίδη και Παντελή να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο και τους Μερκάι και Μανγκασάρωβ να είναι οι βασικοί οπισθοφύλακες έχοντας πίσω τους τον Κουτσουκανίδη κάτω από τα γκολπόστ. Σημαντική ήταν και η προσφορά των Φωτιάδη, Λευκόπουλου, Χαλκίδη και Βρώτσου καθώς και του Παπαδόπουλου Θέμη.

Το φετινό ρόστερ συμπληρώνουν οι ‘’μικροί’’ Κεσανίδης,Τσιλινκερίδης,Χαριτίδης,Χριστοδουλίδης, Ποτουρίδης,Σοϊλεμεζίδης και Χάψας που ο καθένας του πήρε αρκετές ευκαιρίες την φετινή σεζόν. Τέλος, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον γενικό αρχηγό του Πυρρίχιου, τον Θόδωρα Σοφιανίδη που βρισκόταν πάντα στο πλευρό της ομάδας. Όσον αφορά τα διοικητικά του συλλόγου φαίνεται ότι η επιδημία των προεδρικών παραιτήσεων στην Δυτική Αττική άγγιξε και τον Πυρρίχιο, χωρίς όμως τίποτα να θεωρείται βέβαιο.

Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply