Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πυρρίχιος- Μικρασιατική 2-2

Published

on

Συγκλονιστική αναμέτρηση στην Γκορυτσά, όπου η Μικρασιατική αν και έχανε με 2-0, κατάφερε με παίκτη παραπάνω να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας τον παθιασμένο Πυρρίχιο σε 2-2.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν στο πρώτο μέρος να προηγηθούν γρήγορα με 2-0 χάρη σε τέρματα των Αγγελιδακη(7’) και  Συμεωνίδη(12’ πέναλτι).  Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν από το διαιτητή Χρόνη πέναλτι σε ανατροπή στου Σταφάι.

Στην επανάληψη ο Πυρρίχιος με το ξεκίνημα έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Κέλι με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο παίξιμο.

Με  αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα του Χάρη Κουστέρη κατάφερε να κάνει το 2-2 με γκολ των Γαλανού(70’) και Μπαγδάτογλου(81’). Και για τα δύο αυτάγκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ στο πρώτο και ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στο δεύτερο.

Στο 85’ έμεινε και η Μικρασιατική με δέκα λόγω αποβολής του Γαλανού με δεύτερη κίτρινη.

Παράπονα από τη διαιτησία του Χρόνη έχουν και οι δυο ομάδες.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Παλατσίδης, Ερμπαλίδης(85’ Τσολαρίδης), Μερκάι, Κέλι, Συμεωνίδης, Παυλίδης, Πιπερίδης Σ.(66’ Αποστολόπουλος), Στεφανίδης(61’ Παντελής), Αγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Πιπερίδης Γ.(88’ Ευαγγέλου).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Μάππας(43’ λ.τρ. Στέφης), Τσιούνης(60’ Λέζη), Γκουτσούλας, Μανώλης, Γαλανός, Χαμπιλάι, Δρυμούσης(46’ Λύγδας), Φουρνάρης, Μπαγδάτογλου, Σταφάι(49’ Δέσκος), Ζουμπουρλής.

  • Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην γενικού αρχηγού του Πυρρίχιου Θοδωρή Σοφιανίδη.