Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πυρρίχιος: “Ο…”Χρονοϊός” που μας έπληξε να είναι περαστικός”

Published

on

Μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση κατά τη διαιτησίας του Χρόνη στον αγώνα με τον Εθνικό Πανοράματος εξέδωσε η διοίκηση του Πυρρίχιου και ο Πρόεδρος Χρήστος Αποστολόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε αρκετά παιχνίδια γίναμε μάρτυρες πολλών λαθών εκ μέρους της διαιτησίας σε βάρος της ομάδας μας αλλά δεν διαμαρτυρήθηκαμε δημόσια γιατί πιστεύουμε ότι κι αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι των λαθών όπως λένε οι περισσότεροι. Γιατί όμως η πλάστιγγα των λαθών γέρνει από την μία πλευρά?

Στο χθεσινό παιχνίδι ο ‘’έμπειρος’’διαιτητής κ. Χρόνης και οι μαθητευόμενοι κ.κ. Ηλιοπούλου και Καραγιάννης στέρησαν από την ομάδα μας έναν πολύτιμο βαθμό στο 96ο λεπτό καταλογίζοντας ένα πέναλτυ πραγματική ανακάλυψη που είδε ο Κος Χρόνης από 30 μέτρα μακριά κι έτρεξε να προλάβει να το καταλογίσει γιατί τον πίεζε ο χρόνος.

Ότι δεν κατάφερε όλο το 90λεπτο με τα σφυρίγματα του που εκνεύρισαν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους φιλάθλους μας ήρθε το 96ο λεπτό κι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα που σχεδίαζε.

Γιατί κύριε Χρόνη δεν δείξατε τον ίδιο ζήλο σε δύο περιπτώσεις που ανατράπηκε δικός μας παίκτης μέσα στην περιοχή?

Γιατί κ.κ. Ηλιοπούλου και Καραγιάννη δεν πήρατε καμία πρωτοβουλία όπως οφείλετε σαν επόπτες γραμμής παρά περιμένατε προς τα που θα δείξει το ‘’αφεντικό’’ της αναμέτρησης για να σηκώσετε κι εσείς τη σημαία σας?

Γιατί κύριεΧρόνη όταν είχαμε πλεονέκτημα για γκολ κόβατε τις φάσεις σφυρίζοντας φάουλ? Γιατί όταν ερωτηθήκατε από τον προπονητή μας απαντήσατε δεν είδα τον παίκτη που είχε πλεονέκτημα?

Θα θέλαμε επίσης να θέσουμε και κάποια ερωτήματα στον αρχιδιαιτητή της ένωσης μας Κο Παστρωμά όπως τα παρακάτω:

Σας είχαμε κάνει αίτημα εξαίρεσης του συγκεκριμένου διαιτητή από τους αγώνες μας?

Στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας υπάρχουν ομάδες δύο ταχυτήτωνανάλογα με την βαθμολογική τους θέση ή ανάλογα με την χρηματιστηριακή τους αξία?

Γιατί σε 21 αγωνιστικές δεν μας έχει σφυρίξει ποτέ διαιτητής επιπέδου Superleague? Κοιτάξτε λίγο τους ορισμούς σας και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Γιατί δεν σέβεσται τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας?

Θα μπορούσαμε να γράψουμε κι άλλα πολλά απ’ όσα βιώνουμε κάθε Σ.Κ. αλλά ειλικρινά πιστεύουμε πλέον μετά λύπης μας ότι δεν πρόκειτε ν’ αλλάξει κάτι.

Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το κόπο και να διαβάσουν αυτή την επιστολή αγανάκτησης.

Ελπίζουμε ο ‘’ΧΡΟΝΟΪΟΣ’’ που μας έπληξε το τελευταίο ΣΚ να είναι περαστικός.

 

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου

Χρήστος Αποστολόπουλος”.