Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πυρρίχιος- ΠΑΟΚ Μάνδρας 1-3

Published

on

Ο ΠΑΟΚ Μάνδρας επικράτησε την τελευταία αγωνιστική με 3-1 επί του Πυρρίχιου, σε ένα ματς ναι με αδιάφορο βαθμολογικά, που όμως μας χάρισε ίσως μια “σπίθα” από το πώς θα έπρεπε να βλέπουν οι παράγοντες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Παρά το γεγονός ότι ο Πυρρίχιος ήταν γηπεδούχος, δέχτηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στο Φράγκειο γήπεδο της Μάνδρας, καθότι η ομάδα πρόλαβε μόλις μια φορά τη φετινή περίοδο να αγωνιστεί. Κινήσεις που δίνουν ελπίδα και παράδειγμα…

Οι Ασπροπυργιώτες πήραν το προβάδισμα με τον Λαζαρίδη(18′), για να γυρίσει ο ΠΑΟΚ το ματς χάρη σε τέρματα των Νάκος(29′), Μετάι(55′) και Τσαπάρας(84′).

Οι νικητές είχαν και δυο δοκάρια με τους Λόλη(35′) και Νάκο(72′).

Διατήτευσε ο Χαμπιλάι.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Παλατσίδης, Πιπερίδης Σ.(46′ Σετφανίδης), Πουρουζίδς(46′ Ευαγγέλου), Κέλι, Παντελής, Πιπερίδης Γ., Λαζαρίδης, Αποστολόπουλος, Σότα, Παπαδόπουλος, Μαυράκης(46′ Μερκάι).

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Βανδώρος, Μπλούμπης(81′ Τσαπουρνής), Σπύρου(15′ Λουκίδης), Πέτρου, Πετσίτης, Βόγκας, Λόλι, Ριζάι, Παπακωνσταντίνου, Δουδέσης(40′ Μετάι), Νάκος(77′ Τσαπάρας).

 

  • Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Μάνδρας ευχαριστεί το σωματείο του Πυρρίχιου και τον Πρόεδρο Χρήστο Αποστολόπουλο για την αποδοχή του αιτήματος ο αγώνας να διεξαχθεί στο Φράγκειο γήπεδο.