Connect with us

stoplekto

“Πόλεμος” Μηνά Χατζηαντωνίου κατά Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Published

on

Έξαλλος ο διαχρονικός ηγέτης του ΑΠΟ Κερατσινίου Μηνάς Χατζηαντωνίου, για πρόστιμο 500 ευρώ που υποβλήθηκε στο σωματείο από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την αιτιολογία ότι ο έμπειρος προπονητής δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου στη Γ’ Εθνική, καθότι βάση κανονισμού δεν κατέχει δίπλωμα προπονητικής Uefa A, αλλά Uefa B.

Σε επικοινωνία που είχε αποκλειστικά με το stoplekto.gr, ο Μηνάς Χατζηαντωνίου έκανε την παρακάτω παρέμβαση: 

“Πρόκειται για έναν νόμο πέρα για πέρα παράνομο και αντισυνταγματικό. Είμαι έξαλλος από την τιμωρία που υπέβαλε η ΕΠΟ στο σωματείο μου. Ξεκαθαρίζω δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν προπονητή και ίσα ίσα σέβομαι όλους τους συνάδελφους διπλωματούχους προπονητές. Τα βάζω όμως με ορισμένους συναδέλφους, που έχουν παρασύρει την ΕΠΟ σε αυτό τον κανονισμό, που αφαιρεί το δικαίωμα σε προπονητές που έχουν δουλέψει χρόνια σε Β’ και Γ’ Εθνική και παρακολουθούν πιστά όλα τα σεμινάρια, να τους υποβαθμίζει.  Με ποιο δικαίωμα  υποβαθμίζει προσωπικότητες; Και επίσης ξεκαθαρίζω αυτό δεν έχει να κάνει με το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Σε όλες τους τις ενέργειες βάζουν μπροστά την Uefa. Ας μας το αποδείξουν λοιπόν, γιατί εγώ έχω έγγραφα και ας μην ενδιαφέρονται μόνο να κάνουν τις σχολές τους για να εξυπηρετούν τους γνωστούς σκοπούς τους…

Δεν υπάρχει κανένα επάγγελμα στον κόσμο που να αφαιρείται η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος με αυτό τον αντισυνταγματικό νόμο. Κάνω εγώ την αρχή και βάζω πλάτη για πολλούς σαν κι εμένα, που με τα ίδια διπλώματα που έχουμε  εργαστεί σε Β’ Εθνική, αλλά και στη Γ’ Εθνική όταν ακόμα ήταν επαγγελματική κατηγορία.

Ας σοβαρευτούν εκεί στην ΕΠΟ και να προχωρήσουν άμεσα σε διόρθωση του κανονισμού. Δεν γίνεται 30 χρόνια να ήμουν νόμιμος και ξαφνικά να με μεταμορφώνουν σε παράνομο. Τα έχω με μια συγκεκριμένη ομάδα προπονητών, που καθορίζουν άδικα τις μοίρες άλλων. Είμαι έτοιμος να προχωρήσω και σε μηνύσεις. Όσο για το πρόστιμο, θα το πληρώσω εγώ και όχι η ομάδα, στην οποία όλοι ξέρουν κάνω το χόμπι μου, είναι το μοναδικό σωματείο που έχω εργαστεί και βάζω πλάτη χρόνια.

Το χρήμα είναι καλό, αλλά ο σεβασμός είναι κάτι περισσότερο…”.