Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πόντο ο Άφοβος; Πόντο και ο Αττικός!

Published

on

Χέρι, χέρι έχουν σκοπό να συνεχίσουν Αττικός και Άφοβος. Το Σάββατο οι ‘κυανόλευκοι’ τσίμπησαν τον πόντο από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και την ίδια μοίρα είχε η Αγία Ελεούσα την Κυριακή στο Καματερό. Έτσι, το τελικό 1-1 ανέβασε στους τρεις βαθμούς τον Αττικό, ενώ η ΑΠΕ συνεχίζει να παραπαίει και δεν μπορεί να βρει το γιατρικό για να ξεκολλήσει από την δωδέκατη θέση με τους 15 βαθμούς.

Στην ροή του παιχνιδιού, οι ‘μπλε’ άνοιξαν το σκορ νωρίς και συγκεκριμένα το 12′ χάρις τον Κακαβά. Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όμως οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν βελτιωμένο πρόσωπο και όσο παρέμενε το 1-ο συνέχιζαν να πιστεύουν στην ισοφάριση. Τελικά, τα κατάφεραν στο 87′ χάρις το σουτ του έμπειρου μεσοεπιθετικού Τζεμαλή έπειτα από γύρισμα του Κανελλόπουλου. Πραγματικά, ακόμα μια ψυχρολουσία για το συγκρότημα της Αγίας Βαρβάρας που πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση σε αντίθεση με το ψυχωμένο συγκρότημα του Ηλία Ράμμου.

Διαιτητές: Στάμος Β., Γεωργακόπουλος Π., Δέτση Μ.

Αγ.Ελεούσα (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Ζαχαριουδάκης (81′ λ.τρ. Μωϋσιάδης), Καζάλας, Τσολάκογλου (46′ Χρυσούλης), Μιχελής, Βατίστας, Κακαβάς, Κλωνάρης, Ρούσσος, Πολυκρέτης (71′ Μουστάκης), Λαναράς.

Αττικός (Ηλίας Ράμμος): Ξυδιάς, Ντζέλιας, Κοτούλιας, Γραμματικόπουλος, Κανελλόπουλος, Μαμαντού, Λαπαρδάς (46′ Ασλανίδης), Κανέλλος, Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Κονόμης (46′ Τζεμαλή).