Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Πύρρειος» νίκη-ανάσα για τη Γλυφάδα στο Αιγάλεω

Published

on

Μεγάλη νίκη-ανάσα πανηγύρισε ο ΑΟ Γλυφάδας επικρατώντας 2-1 της Αγίας Ελεούσας στο ΔΑΚ Αιγάλεω το πρωί της Κυριακής (8/1). Οι «ροσσονέρι» παρά τα προβλήματα πήραν το δεύτερο τρίποντο για να φτάσουν τους 10 βαθμούς στη 14η θέση, προσπερνώντας παράλληλα τους «κυανόλευκους» που παρέμειναν στους εννέα. Αμφότεροι καταδιώκουν τον 13ο Θρίαμβο Αθηνών που αριθμεί 14 πόντους.

Πρωταγωνιστής ο 16χρονος, Λεονάρδος Κόγιας, ο οποίος σημείωσε δύο γρήγορα τέρματα. Μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ με προβολή έπειτα από σέντρα του Παπαθανασίου, ενώ στο 16’ νίκησε τον Σταυριανουδάκη εκτελώντας τον με σουτ εκτός περιοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Πάρη Βάλβη πάλεψαν, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 53’ χάρη σε κεφαλιά του Κύβελου ύστερα από κόρνερ του Κλωνάρη. Τέλος, ο Γεωργάς παραλίγο να ισοφαρίσει στο 89’, όμως είδε το σουτ του να… σταματάει στο δοκάρι του Θεοδωράκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μητροφάνης Χ., Ματσούκας Κ., Νικολάου Χ.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Πάρις Βάλβης): Σταυριανουδάκης, Τζωρτζάτος, Ζαχαριουδάκης (88’ Καρύδης), Γεωργάς, Καρατζάς (90’ Φιλίππου), Κύβελος, Διονυσόπουλος, Κλωνάρης, Κοντοπύργιας (78’ Μπαμπίκης), Κάτσικας, Παπαναστάσης.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Θεοδωράκης, Παπαθανασίου, Αβάσταγος Αθ., Τσιάμης, Αδαμίδης, Κωτσοβός Δημ., Κόγιας, Παπαεμμανουλίδης (60’ Γιαβράς), Κωτσοβός Α. (90’ Παπαχριστόπουλος), Κωτσοβός Δημ/νης, Μωραΐτης (86’ Σουβατζής).