Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πύρρειος νίκη για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, 2-0 εκτός τον Ερμή Ηρακλείου

Published

on

Την νίκη με σκορ 2-0 εκτός έδρας επί του Ερμή Ηρακλείου πήρε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Σε έναν αγώνα που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της Ελπίδας, Γιώργου Τεννέ.

 

Το σκορ άνοιξε στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα για την Ελπίδα στο 25’, όταν έπειτα από δυνατή εκτέλεση πλαγίου μέσα στην περιοχή, ο Ζενουνλλάρι πήρε την κεφάλια προς τα πίσω στο πρώτο δοκάρι και ο επερχόμενος Λάνη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

 

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τεννές νίκησε εντυπωσιακά στο τετ α τετ τον Κακουλίδη. Στο 45’, η κεφάλια του Τσοχαντάρη από καλή θέση πέρασε λίγο αουτ. Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου…

 

Στο 58’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Λάνη εκτέλεσε εξαιρετικά ένα κόρνερ και ο Κουνάδης με κεφάλια νίκησε τον Τάρλας για το 0-2.

 

Στο 65’ σε μια φάση που σημάδεψε τον αγώνα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Τεννές τραυματίστηκε στον αγκώνα και αποχώρησε έπειτα από αρκετή ώρα με ασθενοφόρο ως αναγκαστική αλλαγή, με τον αγώνα να διακόπτεται για περίπου 20 λεπτά και τον νεαρό Χρήστο Μάρκου να περνάει στην θέση του.

 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κολονιώτης για τον Ερμή από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κίτσος δεν μπόρεσε να βρει στόχο από καλή θέση έπειτα από σέντρα του Γιαμαρέλου. Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Ελπίδα να παίρνει μια σημαντική νίκη…

 

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Τεννές (65’ λ.τρ. Χρ. Μάρκου), Κοτσίνης, Γιαμαρέλος, Κουνάδης, Παππάς, Παντ. Σπυρόπουλος, Κίτσος (100′ Ζούνα), Κασνέτσι (65′ Αλ. Μάρκου), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ζενουνλλάρι (90′ Μπάνη)

 

Ερμής Ηρακλείου: Τάρλας, Δούφης, Ουρούτσι, Γλατζίνας, Παππάς, Ζομπινίδης, Κακουλίδης (46′ Καραΐνδρος), Βιδάκης (88’ Κολονιώτης), Προμπονάς (90’ Γκατζιώρας), Γεωργακόπουλος (46′ Γιαννίκος), Παπαδόπουλος (46′ Μπάρκουλας)

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ