Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πύρρειος πρόκριση για τον Αστέρα Εξαρχείων, στα πέναλτι με Πανιώνιο Καισαριανής

Published

on

Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πήρε ο Αστέρας Εξαρχείων, που στη διαδικασία των πέναλτι απέκλεισε τον Πανιώνιο Καισαριανής με 5-3, με τον κανονικό αγώνα και την παράταση να λήγουν 1-1.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μότσκα των γηπεδούχων, που στο 10′ τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αναμένεται να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 29′ με τον Διονυσόπουλο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Παπανικολάου στο 73′. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Αστέρας επικράτησε με 5-3 και πήρε την πρόκριση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Σανιάνος, Φιλιππόπουλος, Γιούρκεβιτς, Ασημακόπουλος (86′ Ρόκος), Καρούσος (59′ Λένγκου), Καρδαμήτσης (86′ Καραμάνος), Στούμπος, Κώτσης, Μπούζης (59′ Δεληγιάννης), Μότσκα (10′ λ.τ. Παπανικολάου), Καραγκούνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ: Χάλαρης, Θεοχαρόπουλος, Μελίγος, Καρακώστας, Απέργης, Αλεξίου, Μερμήγγης (79′ Καραμάνης), Λιάπας, Ραυτόπουλος, Οικονομόπουλος (46′ Γιαζιτζόγλου), Διονυσόπουλος.