Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πύρρειος πρόκριση για τον Θρίαμβο Αθηνών

Published

on

Δύσκολη πρόκριση για τον Θρίαμβο Αθηνών στο Περιστέρι κόντρα στον τοπικό Ήφαιστο με σκορ 1-0. Οι ‘πράσινοι’ τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες, ενώ οι γηπεδούχοι παρά την πίεση τους δεν εκμεταλλεύτηκαν και το πέναλτι που κέρδισαν στο 60′. Μόλις στο 4′ ο Συμεωνίδης με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στην συνέχεια, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη για τα δύο σωματεία και στο 60′ σημειώθηκε η φάση του αγώνα. Ο Ευαγγελόπουλος σταμάτησε την μπάλα με το χέρι στην γραμμή και ορθώς ο διαιτητής Αντωνίου του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Ο Μουρκάκης έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, όμως παραδόξως αστόχησε και έμεινε το 1-0. Στο 80′ αποβλήθηκε και ο Βαμβακερής με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω αντικανονικού μαρκαρίσματος. Ο Θρίαμβος συνέχισε με εννέα, αλλά οι ‘ερυθρόλευκοι’ όσο και να πίεζαν δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα. Στο 88′ ακυρώθηκε γκολ του Σαντριά ως οφσάιντ επειδή εμπόδιζε ο Ζαφειράτος, ενώ στο 92′ παράλληλο γύρισμα του Μπότη έσωσε ο Φατσέας στην γραμμή προ του Παπαευθυμίου.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Φωτόπουλος Α., Κορωνιός Κ.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Κοτσαδάμ, Γιαννούλας, Σφίχτης, Μουρκάκης, Μάκρας, Ζήκος, Παπαγεωργίου (66′ Ρόππας), Ζαφειράτος, Σαντριάς, Καλαϊτζής (46′ Παπαευθυμίου), Κόλλιας (46′ Μπότης).

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Ζαχαρόπουλος, Λιόσης, Ευαγγελόπουλος, Βαμβακερής, Μαντακίδης Π., Βασίλι, Χατζίου, Μαντακίδης Λ. (62′ Σκόνδρας), Συμεωνίδης (84′ Χαζίσας), Κατσαρός (55′ Φατσέας).