Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Π. Καραβίτης: Ας μας έβαζαν να παίξουμε στο Ηράκλειο καλύτερα!

Published

on

Εξοργισμένος είναι ο πρόεδρος του Α.Ο. Χαϊδαρίου κ. Πέτρος Καραβίτης, μετά την πρωτοφανή και αδιανόητη απόφαση της ΕΠΣΑ να μην επιτρέψει στο Χαϊδάρι να αγωνιστεί ως γηπεδούχος αύριο το απόγευμα, κόντρα στην ομάδα του Ηρακλείου.

 

Όπως ήδη έχουμε γράψει, ο κ. Καραβίτης στην πρωινή μας επικοινωνία ήταν πολύ εκνευρισμένος και δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα. Σε νέα μας επικοινωνία όμως πριν λίγο, ήταν σαφώς πιο ήρεμος και δέχθηκε να μας μιλήσει.

 

«Με μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα σήμερα το μεσημέρι, ότι την ίδια ημέρα που με δηλώσεις μου στον τύπο καλούσα στο Χαϊδάρι προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας του Ηρακλείου και τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ για ένα παιχνίδι γιορτή, η ΕΠΣΑ παίρνοντας μια αδιανόητη απόφαση, «τιμώρησε» χωρίς κανένα λόγο την ομάδα μας και δεν της επιτρέπει να αγωνιστεί στην έδρα της αύριο.

 

Ξαφνικά, το «Τ. Χαραλαμπίδης», η ιστορική μας έδρα, είναι ακατάλληλη μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι του Α.Ο. Χαϊδαρίου, γιατί δήθεν δεν έχει άδεια λειτουργίας, ενώ είναι γνωστό ότι όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, έχουν πάρει παράταση λειτουργίας μέχρι τον Ιούνιο. Όλη την προηγούμενη χρονιά το γήπεδο ήταν κατάλληλο; Πολύ ξαφνικά δεν έγινε ακατάλληλο; Ή είναι ακατάλληλο το Σάββατο και την Κυριακή για τα παιχνίδια του Θριάμβου και του Δάσους είναι κατάλληλο; Αυτή η απόφαση είναι πρωτοφανής στα χρονικά του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και αποτελεί ντροπή για την διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων.

 

Ο διοικητής του Α.Τ. Χαϊδαρίου Αστυνόμος Α” κ. Πλακιάς, έκρινε ξαφνικά ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες του Χαϊδαρίου, ενώ πριν από λίγους μήνες στο «Τ. Χαραλαμπίδης» φιλοξενήθηκαν τρεις αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Football League 2;

 

Αυτή η απόφαση είναι πραγματικά ανεξήγητη και μας προκαλεί τεράστια δυσαρέσκεια. Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από τους φιλάθλους μας, οι οποίοι, όχι μόνο δεν ευθύνονται σε τίποτε, αλλά είχαν και υποδειγματική παρουσία καθ” όλη τη διάρκεια της σεζόν σε όλα τα γήπεδα της Αθήνας. Είναι πραγματικά κρίμα που δε θα έχουν τη δυνατότητα να χειροκροτήσουν στην έδρα μας για τελευταία φορά φέτος τους παίχτες της ομάδας μας, σε ένα παιχνίδι που είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργούσαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Τους υπόσχομαι ότι θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου, ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο.

 

Κύριε Δημητρίου, ακόμα κι αν δεχόμουν τις οποιεσδήποτε αστήριχτες αιτιάσεις της ΕΠΣΑ, άλλα γήπεδα η Αθήνα δεν είχε να παίξουμε; Ας μας βάζατε να παίζαμε στο Ηράκλειο καλύτερα. Κύριε Πλακιά, μας εξασφαλίζετε την ασφάλεια των φιλάθλων και των μελών της αποστολής μας στη Νέα Ιωνία;

 

Αντί να έχουμε μια γιορτή του ποδοσφαίρου αύριο στο Χαϊδάρι, τιμωρούμαστε χωρίς να έχουμε κάνει τίποτε και η αποστολή της ομάδας μας τίθεται σε κίνδυνο. Κύριοι, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Αν συμβεί το παραμικρό εις βάρος του Α.Ο. Χαϊδαρίου την Κυριακή το πρωί στη Νέα Ιωνία, τη Δευτέρα το πρωί θα υποβάλω προσωπικά μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.»

Του Παναγιώτη Νιζάμη – 247press.com.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply