Connect with us

stoplekto

Π. Ορφανός: «Δίκαιη η άνοδος. Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη σε όλη τη χρονιά »

Published

on

Ξέφρενα πανηγύρια στην Αναγέννηση Μοσχάτου για την επάνοδο της μετά από επτά χρόνια στην Α’ Κατηγορία . Όλοι στην ομάδα γιόρτασαν με την ψυχή τους την  τεράστια αυτή επιτυχία.

Ο ηγέτης του συλλόγου Παναγιώτης Ορφανός μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του καθώς και σε όσους συνετέλεσαν στην  άνοδο.

Με δηλώσεις το stoplekto.gr  τόνισε:

«Η άνοδος μας ήταν δίκαιη πέρα για πέρα και δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας . Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος . Και αυτό μετράει Δεν είναι μόνο τα τρία παιχνίδια στα μπαράζ.  Μπορεί ο ΑΟΚ Φαλήρου να αδικήθηκε σε ένα παιχνίδι, αλλά μην ξεχνάμε ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάτε σε πόσους αγώνες αδικηθήκαμε εμείς.  Εδώ τιμωρήθηκα εγώ με τέσσερις αγωνιστικές  για κάτι που έγινε όχι σε αγώνα , αλλά σε μια προπόνηση διαιτητών με ένα μπακαλόχαρτο.»

Και ο Π. Ορφανός πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τα έδωσαν όλα και στα 30 παιχνίδια του πρωταθλήματος . Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τόσο σοβαρά προβλήματα όπως του Κ. Τόττη του κορυφαίου παίκτη μας που έσπασε το πόδι του στην δουλειά του. Του Τομαρά λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων . Οι Ταχιράι, Σινάνι και Λελάι  έπαιζαν αν και τραυματίες. Όλοι είναι ήρωες . Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό. Στα μπαράζ χρησιμοποιήθηκαν ο 17χρονος Ξαγοράρης και ο 16χρονος Ράτου , δυο παιδιά  από τις ακαδημίες μου που έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά.»