Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ράγισαν καρδιές στο Χαϊδάρι- Αττικός 3-3

3-2 στο 92΄, 3-3 στο 96!

Published

on

Εκπληκτικό ματς με πολλές συγκινήσεις είχαμε στο «Τ. Χαραλαμπίδης», εκεί όπου το Χαϊδάρι αναδείχθηκε ισόπαλο με 3-3 κόντρα στον Αττικό. Μάλιστα το τέλος της αναμέτρησης ήταν χιτσκοκικό, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-2 των φιλοξενούμενων στο 92′, οι οποίοι όμως βρήκαν το σθένος και ισοφάρισαν στο 96′!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο 31′ ο Σπίρο με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος ένα λεπτό νωρίτερα από τον Χαρμπίλα άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους», με τους «πράσινους» πάντως να αμφισβητούν πως υπήρξε προηγουμένως οποιαδήποτε επαφή. Ο Αττικός παρόλα αυτά δεν άργησε να φέρει το ματς στα ίσια, αφού ο Αγαλιανός με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 34′ έκανε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος και στο 69′ ο Κοντογουλίδης με πλασέ έγραψε το 2-1 για το Χαϊδάρι, αλλά ο Ασαμόα με κεφαλιά στο 74′ έκανε το 2-2. Στο 92′ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν για τρίτη φορά στο ματς, έπειτα από το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σπίρο και ενώ όλα έδειχναν πως τελικά η ομάδα των δυτικών προαστίων θα κρατούσε τη νίκη, ο Αττικός ήταν για ακόμη μία φορά εφτάψυχος. Έτσι στο 96′ και με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αγαλιανού στην συνάντηση, οι «πράσινοι» έγραψαν το τελικό 3-3, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτύρονται έντονα για τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων που έδειξε ο Ευθυμίου, αφού τα θεώρησαν υπερβολικά. Βοηθοί του Ευθυμίου, ήταν οι Δόσης και Καραγιαννίδης, ενώ παρατηρητής ΕΠΣΑ ήταν ο Νίκος Καρβελέας.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κούνουπας, Σουμελίδης, Πλιακοστάμος(54′ Κοντογουλίδης), Μεσίνι, Μπατής, Παραγιουδάκηγς(70′ Ρούσα), Κακαράκης, Χριστούλης, Σπίρο, Πανούσης(93′ Ρωμαϊδης), Ρούπι

ΑΤΤΙΚΟΣ: Χαρμπίλας, Γραμματικόπουλος, Κοτούλιας, Συριόπουλος Ε., Τζαβέλλας, Τζέλιας, Τζωρτζάτος Β.(52′ Συμεωνίδης), Παπαβασιλείου, Αγαλιανός, Συριόπουλος Δ.(84′ Κασούνης), Τσόκας(46′ Ασαμόα)

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply