Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ρέτζο: “Πρωταθλητισμό και άνοδο με την Ηλιούπολη”

Published

on

Δυο σεζόν που αγωνίστηκε στη Θύελλα Καμαρίου συνδυάστηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων, την είσοδο στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ εξασφαλίστηκε και η παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Ο Λόγος για τον Γιώργο Ρέτζο που αποδεσμεύτηκε από τους Καμαριανούς και αμέσως η Ηλιούπολη που έχει βάλει υψηλά τον πήχη για φέτος τον ενέταξε στο δυναμικό της.

Με σιγουριά στα αμυντικά του καθήκοντα και και έχοντας ως κύριο στόχο να οργανώνει το παιχνίδι από πίσω και να βοηθάει κυρίως στο κομμάτι της οπισθοφυλακής, ο Γιώργος Ρέτζο είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την Ηλιούπολη, το στόχο της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του από τη Θύελλα Καμαρίου.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Γιατί επέλεξες την Ηλιούπολη;

“Επέλεξα την Ηλιούπολη γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο με βαριά φανέλα και οι στόχοι της διοίκησης συμβαδίζουν με τους δικούς μου”.

Ποιος ήταν ο λόγος που αποχώρησες από τη Θύελλα Καμαρίου;

“Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έφυγε από τη Θύελλα. Στη Θύελλα πέρασα δυο όμορφες σεζόν. Ο κύκλος μου όμως στην ομάδα είχε κλείσει οριστικά και δύσκολα θα με βρει νέα σεζόν εκτός Αθηνών για να αγωνιστώ σε ομάδα”.

Ποιος είναι ο στόχος της Ηλιούπολης;

“Όταν παίζεις για την Ηλιούπολη δεν μπορείς να έχεις άλλον στόχο πέρα του πρωταθλητισμού. Στόχος φέτος αποτελεί το πρωτάθλημα και θα γίνεται κάθε Κυριακή κατάθεση ψυχής απ’ όλους μας”.