Connect with us

5ος Όμιλος

Ρήξη σχέσεων με Αρναούτη και.. βόμβα-αποχώρησης Παντελίδη από τον Ιωνικό

Published

on

Μια απρόσμενη εξέλιξη αναμένεται να λάβει χώρα στον Ιωνικό όπως αναφέρουν οι πηγές της ιστοσελίδας μας. Συγκεκριμένα, μετά από 6 χρόνια ο Δημήτρης Παντελίδης ενδέχεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής:«Ο προπονητής δεν με συμπαθεί εξαιτίας της κακής σχέσης του με τον πάτερα μου αλλά δεν με πειράζει αυτό. Ποτέ δεν με ένοιαζε ποιος ήταν προπονητής. Ο Ιωνικός είναι πάνω απ όλους. Και από τον Παντελίδη και από τον κάθε προπονητή. Φεύγω από το σπίτι μου μετά από 6 χρόνια. Επειδή σέβομαι την ομάδα του Ιωνικού και τον κόσμο δεν θέλω να πω περισσότερα και να χαλάσω την εικόνα μου για κανέναν. Δεν είναι αγωνιστικό το θέμα. Είναι ηθικό. Ήμουν Αρχηγός και όχι ρουφιάνος και αυτό δεν το μετάνιωσα ποτέ. Όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια ξέρει που θα με βρει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στη διοίκηση Τσιριγώτη ό,τι καλύτερο και στην ομάδα καλή συνέχεια. Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο του Ιωνικού με Υγεία!».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παντελίδης αποτελεί τον πιο παλιό ποδοσφαιριστή που διαθέτει στο ρόστερ της η ομάδα της Νίκαιας μετρώντας τα 6 χρόνια παρουσίας του κάτι περισσότερο από 100 συμμετοχές.