Connect with us

3ος Όμιλος

Ρήξη χιαστού ο Ζέλο στο Λουτράκι

Published

on

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων του Α.Ο Λουτράκι επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Ράφαελ Ζέλο υπέστη ρήξη χιαστού στη χθεσινή αναμέτρηση των οράνιε με τη Θήβα στο Θώδειο.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις και όπως προέκυψε, υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού στο δεξί του γόνατο. Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της επέμβασης και ο ποδοσφαιριστής θα οδηγηθεί στο χειρουργείο. Κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τα γήπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού η ανάρρωση και αποθεραπεία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 6 περίπου μήνες.

Ο 24χρονος  μέσος τραυματίστηκε στο 40ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης. Σε μια διεκδίκηση έξω από την περιοχή των οράνιε, προσπάθησε να αλλάξει κατεύθυνση στο σώμα του με το δεξί του πόδι να  «κολλάει» στο χορτάρι και τον παίκτη να πέφτει αμέσως στο έδαφος και να σφαδάζει από τους πόνους.

Είναι ο πιο σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή των οράνιε φέτος σε μια χρονιά που όλα πήγαν στραβά για αρκετούς βασικότατους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος τραυματίστηκαν οι Παπαναστασίου (βαρύ διάστρεμμα, 40 μέρες εκτός) και Σιώκος (τραυματισμός στον ώμο, αρχικά 40 μέρες εκτός).

Στην περίπτωση του εκ των αρχηγών της ομάδας Ηλία Σιώκου, το πρόβλημα στον ώμο επανεμφανίστηκε και στις αρχές του δεύτερου γύρου με τον έμπειρο μέσο πιθανώς να οδηγηθεί και  αυτός στο χειρουργείο μόλις λήξει η αγωνιστική περίοδος.

Ο Γιώργος Πουλάκος, που αποκτήθηκε στα τέλη της καλοκαιρνής μεταγραφικής περιόδου, υπέστη τρεις διαδοχικούς τραυματισμούς (βαρύ διάστρεμμα) και ένα χτύπημα στο κεφάλι (6 ράμματα) με αποτέλεσμα να χάσει τρεις- τέσσερις μήνες χωρίς να  προσφέρει αυτά που επιθυμούσε ο ίδιος, αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Σταύρος Τσορμπατζίδης, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στον καρπό περιμένει τις ιατρικές εξετάσεις αυτής της εβδομάδας και τη σχετική γνωμάτευση του θεράποντα γιατρού για το αν θα αφαιρέσει τον ειδικό νάρθηκα. Αν όλα πάνε καλά, ο έμπειρος αμυντικός μετά από διάστημα απουσίας 40 περίπου ημερών θα μπορέσει να δώσει παρών στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν (Φωστήρα εκτός και Χαλκίδα εντός).

Η σεζόν έχει ήδη τελειώσει για τον Γιώργο Βλάχο, ο οποίος επέστρεψε μετά από απουσία ενός μήνα λόγω θλάσης στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μπήκε ως αλλαγή στην εν λόγω αναμέτρηση για να τραυματιστεί πάλι (υποτροπή στο ίδιο σημείο) στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Τέλος, απών από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις των οράνιε για το πρωτάθλημα θα είναι ο Κώστας Παναγόπουλος. Ο 24χρονος μέσος παρατηρήθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με την 7η φετινή κάρτα (τιμωρία δύο αγωνιστικών) , ενώ παράλληλα την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.