Connect with us

stoplekto

Ρίχτερ… με Τσιγγόπουλο στα Μέγαρα

Published

on

Έναν πραγματικό πρωταθλητή πρόσθεσε στις τάξεις του ο Βύζαντας Μεγάρων, που είναι αποφασισμένος να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του Ακράτητου Γιώργο Τσιγγόπουλο.

Έναν ποδοσφαιριστή που όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου των Μεγάρων δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού πρόκειται για ένα  από τα πιο ηχηρά ονόματα ποδοσφαιριστών της Α’ ΕΠΣΔΑ που αγωνίζεται ο Βύζας.

 

Ο έμπειρος επιθετικός, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ακράτητου που ανήλθε φέτος στην Γ’ Εθνική και η μεταγραφή του ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την επιθετική γραμμή του Βύζαντα.

 

Ο Γιώργος Τσιγγόπουλος, είχε έρθει προ ημερών σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση του Βύζαντα και το βράδυ της Τρίτης παρουσία του προέδρου της ομάδας Λ. Νικολάου την επικύρωσε, υπογράφοντας για έναν χρόνο στους κιτρινόμαυρους.

 

Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Γ. Τσιγγόπουλο στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του εύχεται να έχει υγεία για  να συμβάλλει τα μέγιστα στην ευόδωση του μεγάλου στόχου της ομάδας, της ανόδου στην Γ’ Εθνική.