Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ραγδαίες εξελίξεις στον Αίαντα Σαλαμίνας- Νάννος αντί Παπαδημητριου στην Προεδρία

Published

on

Οι εξελίξεις τρέχουν ραγδαία στον Αίαντα Σαλαμίνας. Μετά την αποχώρηση του προπονητή Στάθη Φουρίκη , έγινε αλλαγή στην προεδρία της ομάδας .  Ο  πρόεδρος Παναγιώτης Παπαδημητρίου παραιτήθηκε από την θέση του  λέγοντας πως αυτό γίνεται στα πλαίσια της συνεργασίας των διοικητικών στελεχών της ομάδας .

Νέος  πρόεδρος αναλαμβάνει ο Ηλίας Νάννος .

Για την αλλαγή αυτή ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε στο plekto.gr:

« Από πέρυσι που αναλάβαμε τη διοίκηση του συλλόγου είχαμε συμφωνήσει και ανακοινώσει  ότι θα εναλλάσσεται ο πρόεδρος κάθε χρόνο. Έτσι αποχωρώ από την θέση  μου , αλλά θα συνεχίσω να μετέχω στο Δ.Σ. του συλλόγου. Ο Αίας θα προχωρήσει με όλες τους τις δυνάμεις  και θα πρωταγωνιστήσει με στόχο την διάκριση του »

Φουρίκης : « Μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση »

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του από τον  Αίαντα Σαλαμίνας ο τεχνικός Στάθης Φουρίκης ανέφερε:

«Μετά από διάστημα πέραν του ενός έτους πήρα απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας Η απόφαση μου αυτή ήρθε αφού διαπίστωσα μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση της ομάδας .Στην δεύτερη αυτή θητεία μου στην ομάδα πετύχαμε όλοι μαζί να επαναφέρουμε την ομάδα πρώτα απ όλα στην ενεργό δράση και στην Α κατηγορία  Πειραιά. Σίγουρα η ομάδα ανήκει σε υψηλότερες κατηγορίες και πρέπει να συμβάλλουν όλοι για να επιτευχθεί!! Ευχαριστώ πρώτα από όλους τους συνεργάτες μου σ αυτό το διάστημα τους ποδοσφαιριστές την διοίκηση τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια μας!! Εις το επανιδείν !!»

Ήδη ο σύλλογος ξεκίνησε επαφές με προπονητές προκειμένου να βρεθεί  ο αντικαταστάτης του Φουρίκη στην τεχνική ηγεσία. Προσωρινά χρέη τεχνικού θα εκτελούν οι Δημήτρης Γραμματικός και Νεκτάριος Σοκολάκης .