Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ρατσιστική επίθεση καταγγέλει ο Απόλλωνας Χαλανδρίου

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλων Χαλανδρίου καταγγέλει ρατσιστική επίθεση προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Τζάκσον Γιουνί, από μερίδα φιλάθλων του Χαλανδρίου στον χτεσινό μεταξύ τους αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Στον 21ο αιώνα υπάρχουν ακόμα (υπ)άνθρωποι που θεωρούν εαυτούς ανώτερους, λόγω χρώματος και μόνο. Αυτοί οι λίγοι, που σήμερα εξαπέλυσαν τον ρατσιστικό τους οχετό κατά του ποδοσφαιριστή μας Jackson Younyi, δεν θα έπρεπε να έχουν θέση πουθενά. Οχι μόνο στα γήπεδα αλλά σε καμία κοινωνία. Σε ένα χώρο γεμάτο μικρά παιδιά, εξωτερίκευσαν τις βαθιά ριζωμένες ρατσιστικές τους αντιλήψεις, με στόχο έναν 18χρονο που τυχαίνει να έχει διαφορετικό χρώμα από αυτούς. Αφού δεν ντρέπονται οι ίδιοι, θα ντραπούμε εμείς για λογαριασμό τους.

Θα περίμενε κανείς από τους γηπεδούχους να καταδικάσουν το φαινόμενο, πιθανότατα όμως δεν είδαν-δεν άκουσαν. Εμείς, από την πλευρά μας, δηλώνουμε υπερήφανοι που ως σύλλογος έχουμε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή τον Jackson και τασσόμαστε εναντίον κάθε μορφής ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων. Αδιάψευστος μάρτυρας του ρατσιστικού παραληρήματος το βίντεο, που διατίθεται σε κάθε ενδιαφερόμενο».